Kunt u Post ACL chirurgie zwemmen?

July 6

Kunt u Post ACL chirurgie zwemmen?

Verwondingen aan uw voorste cruciate ligament, of ACL, zijn enkele van de meest verwoestende blessures in de sport. Samengestelde zaken, is de operatie voor positiebepaling uw ACL traumatiserend ook, met de meeste atleten nodig tot een jaar volledig herstellen. Na de operatie van de ACL is zwemmen iets wat die je doen kunt om gemakkelijk terug in oefening, aangezien het helpt u uw bereik van de beweging zonder het plaatsen van teveel spanning op uw knie te herwinnen. Zorg dat u Raadpleeg een arts of athletic trainer vooraleer oefening hervatten na de operatie.

Stap 1

Wacht totdat uw incisie site volledig genezen is voordat u probeert te zwemmen. U zult waarschijnlijk moeten uw hechtingen verwijderd tussen zeven en veertien dagen na de operatie, maar soms moet u wellicht te wachten minstens drie weken voor het krijgen van uw plaats van de incisie nat. Tot dat punt, hebt technisch gezien nog steeds een open wond, en de groep chemische stoffen of vreemde deeltjes uit een verschillende hoeveelheid water kunnen krijgen in uw site incisie en een infectie veroorzaken. Meestal kunt u beginnen met zwemmen na ongeveer drie weken, volgens de Universiteit van Connecticut Health Center, maar uw arts kan aanbevelen wachten overal twee tot vijf maanden.

Stap 2

Gebruik alleen de borstcrawl lijn om te beginnen, nadat u goedkeuring van uw arts krijgen. Te veel stress plaatsen op uw ligament kan veroorzaken tegenslagen in uw revalidatie of zelfs verdere schade aan uw ACL. De borstcrawl richt zich voornamelijk op het bovenlichaam, met slechts een lichte flutter kick voor stabiliteit. Als je deze slag met geen pijn doen kunt, raadpleeg dan uw arts of athletic trainer over verlopen naar lijnen waar u zou moeten een zweep kick, zoals de vlinder of borst beroerte gebruiken.

Stap 3

Een reserve-drijfvermogen apparaat onder je benen gebruiken indien nodig. Dit zal helpen houden je benen aan het oppervlak van het water, zodat u kunt zwemmen met je bovenlichaam zonder je benen zinken in het water. Dit houdt ook de stress van je benen, toestaand u om te zwemmen zonder verzwarende uw ACL.

Tips

  • Indien mogelijk, zwemmen onder toezicht van een atletische trainer om ervoor te zorgen dat u niet wordt veroorzaakt door schade aan uw knie.

Wat die u nodig hebt

  • Floating apparaat

gerelateerde artikelen