Feiten over buikpijn

October 8

De pijn voelen

Pijn die fakkels omhoog van net onder je ribbenkast naar boven het bot van het bekken, aan de voorkant en aan beide zijden wordt over het algemeen aangeduid als pijn in de onderbuik. Bepalen of dit ongemakkelijke gevoel wordt veroorzaakt door iets mis binnen je buikholte of door een getrokken spier of pijnlijke been eerst. Het goede nieuws is dat buikpijn kan vaak een signaal van het lichaam om een verandering van een soort. Het slechte nieuws is dat de pijn in de buik kan een teken van een ernstig probleem.

Het tempo

Extreme sporters en oefening fanatici vaak hun grenzen te verleggen en niet weten wanneer te vertragen. Iemand die plotseling beslist om een wasbordje 's nachts kan nemen op een strenge training van ab crunches. Om dat soort plotselinge spanning op de spieren die niet zo zwaar zijn gebruikt ontstaat er pijn. Starten van elke vorm van oefening langzaam altijd maakt een veel betere omgeving, niet alleen voor de algehele gezondheid en preventie van de pijn, maar ook voor de verbetering van de spier ook.

Wachten totdat het uit

Neem een pauze formulier alle routines te zien als de buikpijn gaat. Duwen op het gebied kan bepalen of er tederheid binnen, evenals het creƫren van nog meer pijn. Als het pijn doet als je het pushed, stop duwen en zien wat er gebeurt. Het lichaam moet nu en dan een rust.

Stap op het gas

Eten slecht kunnen zijn een belangrijke oorzaak van pijn in de onderbuik. Als je niet genoeg ruwvoer, kunt u een dikke darm-blokkade ontwikkelen. Echter kun te veel ruwvoer u ernstige gas pijnen die je het gevoel dat u een hartaanval ondervindt. Een goede stoelgang kan het verlichten van een groot aantal problemen die leiden pijn in de onderbuik tot. Echter verdubbeld zorgen over maken die een onbeleefd geluid of een geur in een overvolle kamer je laat kan in pijn. Te laten uit een goede scheet kon verlichten die spanning en de bijbehorende pijn, maar stap buiten of in een badkamer mocht u een komende.

Uit de weg te krijgen

Een arts moet worden betrokken als rust, zachte oefening en regelmatigheid niet lijken het probleem op te lossen. Buikpijn kan een teken van enkele ernstige ziekten zoals blindedarmontsteking, colitis, diverticulitis of galstenen. Dringende behandeling is in orde als u hebt weggelaten levensstijl samenhangende factoren en merkt dat je nog steeds pijn. Wees voorbereid met een geschiedenis van de pijn om te helpen de arts vinden van de juiste diagnose. In het ziekenhuis, zal ze bloedonderzoek te bevestigen van een ziekte, maar u moet beschrijft uw symptomen, de ernst en de duur.


gerelateerde artikelen