De beste Tandem fietsen

September 19

Tandem fietsen combineren met succes de pogingen van beide rijders omdat iedere renner is toegestaan om het pedaal met zo veel of zo weinig kracht zoals ze kiest. De tandems bieden mogelijkheden voor renners om tijd samen en tegelijkertijd verbeteren of onderhouden fitness en delen van nieuwe plaatsen, ervaringen en gevoelens van prestatie. Tandem weg modellen variëren in functies, onderdelen en prijs. Hier zijn een aantal keuzes, met prijzen vanaf mei 2010.

Duurdere modellen

Calfee Dragonfly (begint bij $6,995)

Craig Calfee bouwt tandems handgemaakte koolstofvezel sinds 2001--langer dan iemand anders op dit moment in het bedrijfsleven. Hij biedt eindeloze keuzen op zijn hoogste eindmodel, Dragonfly, samen met een 25-jaar-garantie. Calfee en zijn bedrijf kunnen bijna alle ontwerp-functies opnemen in uw aangepaste fiets en zij zijn gespecialiseerd in de fit-for-you meetkunde. Voorraad frames maten zijn ook beschikbaar. De Dragonfly behandelt langzamer jaunts met gemak tijdens het resterende race-ready. Renners loven de fiets voor zijn comfort, de behandeling en de snelheid en de uitdrukkelijke verbazing dat een fiets zo comfortabel voelen kan terwijl ze zo snel en stijf.

Co beweging periscoop Hammerhead (begint bij $6.950)

Koop dit tandem voor zijn veelzijdigheid. De Hammerhead Co Motion is een familie fiets. Volgens Bicycling Magazine, de première kenmerken van dit model is de "telescooparmen stoker zadelpen [dat] zorgt voor enorme bereik van kapitein/stoker hoogten." Deze zadelpen is geschikt voor stokers als kort 3-voet-8 en zo groot als de 6-foot-2. Voor een paar van de ouder/kind met een enorme hoogteverschil, zal de Hammerhead biedt u de mogelijkheid om te rijden met je kind, begin op relatief jonge leeftijd, zonder afbreuk te doen u van paardrijden met een volwassen stoker wanneer uw kind is bereid haar beurt af te staan. Prestaties vult veelzijdigheid op deze fiets. Fietsen Magazine merkt op: "een sleutelelement om de prestaties van de Hammerhead is de Gates Carbon Drive. Het is een polyurethaan band in plaats van een ketting timing, en het biedt enorme machtsoverdracht." Renners beveel Co-Motion de mogelijkheid om te bouwen van een aluminium frame dat zowel licht en sterk. Aanpassingsopties op Co Motion zijn eindeloos. Kies uw frame-kleur, de wielmaat, de componenten en de koppelaars. Voorraad fietsen en aangepaste formaat zijn ook beschikbaar.

Midden geprijsde modellen

Co beweging Primera (begint bij $3600)

De Co Motion Primera leent uit traditionele Co Motion design erfgoed tot een benchmark voor prestaties, waarde en duurzaamheid. Volgens Tandem cyclus werken van Colorado zorgt"het gebruik van continue boven- en laterale buizen die juist specificaties vervaardigd voor een sterkere en rechtere tandem fiets." Het resultaat is een handgebouwde frame met prestatiegerichte functies onovertroffen door massaproductie frame op de markt. Co beweging onderhoudt haar reputatie voor de beste behandeling van tandems met onovertroffen geometrie en een handgebouwde vork. Co Motion fiets gebruikt "top-notch tandem-grade componenten met uitstekende Co Motion integriteit." Gebouwd voor het afhandelen van elke taak met genade, is de Primera thuis op een rit van de club of lange tour. De Primera is verkrijgbaar in rood en blauw, met aangepaste kleuren beschikbaar tegen een kleine vergoeding.

Santana Arriva SE (begint bij $3,495)

De Santana Arriva SE is een betrouwbare krachtige weg tandem tegen een betaalbare prijs. Worden verhandeld in renners die richten op lange ritten en snel eeuwen, de aluminium frame functies een duurzaam ontwerp bekend om zijn efficiëntie. Santana hoogtepunten dit frame als een van haar "beste waarde tandems" die combineert "een superieure kwaliteit CroMoly frame met een pakket van waarde-ingepakte SE delen." Santana biedt "geavanceerde frame materialen, frame materialen van superieure kwaliteit, superieure ergonomie en exclusieve componentry" ondanks de lage prijs.

Lager geprijsde modellen

KHS Tandemania Milano (begint bij $1.799)

De Tandemania Milano vertegenwoordigt de beste combinatie van de industrie van de waarde en kwaliteit in een entry-level tandem fiets. Het is de perfecte keuze voor een eerste keer koper die nog niet is overtuigd van de deugden van tandems. Terwijl u niet nemen deze fiets op een lange reis wilt misschien, is het geweldig voor het uitvoeren van boodschappen rond stad en ontspannen ritten op uw lokale fietspad. De Milano is de enige fiets in zijn categorie. Geen enkele andere fiets fabrikant voldoet aan de waarde van een entry-level tandem in de huidige markt zoals KHS.


gerelateerde artikelen