Wat zijn de oorzaken van een geur van vis op een Baby?

September 13

De meeste ouders genieten van de zoete geur van een pasgeboren baby, maar sommige baby's kunnen ontwikkelen een visgeur thats niet zo prettig. Als dat gebeurt, is het altijd het beste om te controleren met uw kinderarts over de oorzaak en de behandeling. De geur van een vis kan het gevolg zijn van een genetische aandoening, de baby's dieet of uw keuze van luiers en luier crème.

Syndroom van de geur van vis

In zeldzame gevallen mogelijk een visgeur een teken van een genetische aandoening, syndroom van de geur van vis of primaire trimethylaminuria genoemd. Dr Andrew Weil, auteur en beoefenaar van integratieve geneeskunde, legt uit dat baby's met het syndroom van de geur van vis een enzym deficiëntie die voorkomt dat het lichaam afbreken van trimethylamine. TMA is een bijproduct van de vertering door bacteriën in de maag wordt vrijgegeven. Baby's met het syndroom van de geur van vis laat TMA via hun adem, zweet en urine en de geur kunnen mild of sterke. Het probleem is niet gekoppeld aan hygiëne, en er is geen genezing, maar een verandering in dieet kan helpen. Het syndroom kan gediagnosticeerd worden door middel van genetische testen. Dr. Weil zegt dat de wereldwijde incidentie van vis geur syndroom wordt geschat op één in 25.000.

Cloth Diapers

Moeders die bijdragen tot sommige forums online Ouderschap klagen van een visgeur vanuit hun baby luiers, niet de baby's zelf. Sommigen hebben de geur aan bepaalde materialen gebruikt in doek luiers of een overmatig gebruik van detergentia gebruikt voor het reinigen van de luiers opgespoord. BornToLove.com stelt een aantal manieren om schoon doek luiers om hun geur. De site suggereert ook dat sommige crèmes luier luiers zijn een visgeur kunnen geven. Controleer het productetiket. Crèmes die levertraan bevatten mogelijk te wijten zijn.

Visolie

Visolie is een populaire aanvulling onder volwassenen en een frequente klacht onder degenen die het supplement nemen is een fishy nasmaak of een visgeur bij oprispingen. Hoewel de Mayo Clinic zegt dat vis olie supplementen nooit moeten worden gegeven aan kinderen onder de leeftijd van 18 jaar tenzij een arts het raadt toevoegen sommige ouders kleine bedragen aan baby formule om te stimuleren van hart-gezonde omega-3 vetzuren. Als je visolie aan uw baby geven, ziet u mogelijk een visgeur wanneer uw baby oprispingen.


gerelateerde artikelen