Bijwerkingen van IP6

September 30

Inositol hexaphosphate, soms ook vitamine B-8 of gewoon IP6, is een chemische stof aangetroffen in een aantal levensmiddelen, met inbegrip van bonen, granen, noten en zaden. IP6 is ook verkocht over-the-counter als voedingssupplement voor de behandeling van depressie en als een antioxidant en kanker preventie-agent. Zoals iedere stof, kunnen IP6 bijwerkingen hebben.

Kleine bijwerkingen

IP6 lijkt te hebben weinig werkelijke bijwerkingen, hoewel sommige effecten vaker dan anderen worden gemeld. Sommige effecten optreden vaak met alle medicijnen, en kan worden gemeld als bijwerkingen gewoon omdat ze gemeenschappelijk voorvallen, eMedTV rapporteert. Maag verstoringen zoals misselijkheid, gas, winderigheid of maag overstuur kunnen optreden. Andere vaak voorkomende bijwerkingen zijn hoofdpijn, duizeligheid en vermoeidheid.

Drug Interactions

IP6 kan verhogen het risico van bloeden in mensen die bloed Verdunnende medicatie zoals aspirine of anticoagulantia zoals warfarine. Een studie van de laboratorium gemeld in het September-oktobernummer van "Anticancer onderzoek" uitgevoerd door de Universiteit van Maryland School of Medicine bleek dat IP6 geremd aggregatie van de bloedplaatjes in het bloed verwijderd uit gezonde vrijwilligers. Als je medicijnen waardoor de bloedstolling, praat met uw arts alvorens IP6.

Vitamine en minerale Absroption

IP6 kan interfereren met het vermogen van het lichaam te absorberen bepaalde vitaminen en mineralen, waaronder calcium, koper, ijzer, magnesium en zink, volgens Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Verminderde minerale absorptie kan resulteren in mineralen en vitamine gebreken. Deze bezorgdheid is gesteld meestal in gevallen van IP6 gegeven aan zuigelingen, de American Cancer Society staat.

Verergering van de ziekte

Hoewel IP6 soms gebruikt wordt voor de behandeling van depressie en als een aanvulling voor de behandeling van bipolaire wanorde samen met psychiatrische aandoeningen zoals obsessief-compulsieve stoornis heeft uitgeprobeerd, hebben verschillende gevallen van verslechtering van de bipolaire stoornis of een nieuwe begin van hypomanie voorgedaan in mensen nemen IP6. Een brief aan de kwestie van juni 1996 van de "American Journal of Psychiatry" door beoefenaars van de Universiteit van Tel Aviv, twee gevallen van mensen met een depressie die ontwikkeld Hypomanie en een derde gediagnosticeerd met bipolaire wanorde waarvan symptomen verslechterd na het nemen van IP6 gemeld. Het is niet duidelijk, onderzoekers verklaard, of de IP6 of de combinatie van IP6 en andere medicijnen de effecten veroorzaakt. Als u op dit moment wordt behandeld voor een psychiatrische stoornis, neem geen IP6 zonder toestemming van uw arts


gerelateerde artikelen