Hoe schrijf je een Memo van roken binnen de werkplek

September 10

Hoe schrijf je een Memo van roken binnen de werkplek

Deze dagen is het gebruikelijker dan geen een rookvrije werkplek, zoals de gevaren van tweedehands rook zijn goed gedocumenteerd en hart-en vaatziekten en kanker zijn. Echter, als uw werkplek gewoon de switch maken is, werknemers zal waarschijnlijk ondergaan een aanpassingsperiode als ze aan de nieuwe regels wennen. Als u wilt een samenhangend werkplek, kan het gunstig zijn voor rokers met respect te behandelen terwijl ze aan de regels acclimatiseren.

Stap 1

Schrijf een professionele memo. Ongeacht uw persoonlijke adviezen over roken op de werkplek of roken in het algemeen, is het belangrijk uw collega medewerkers overtuigingen en gewoonten te respecteren. Gebruik een professionele opmaak en de juiste formulering zoals u zou doen in alle andere interne memo.

Stap 2

De wetten van de Rookvrije werkplek voor uw stad of staat te beschrijven. Uit te leggen dat de beslissing om uw bepaalde arbeidsplaats rook gratis een juridische kwestie was of in van de staatswet opdracht, verwijdert u de schuld of de verantwoordelijkheid van iedereen in uw bedrijf. Staarsteek van de kwestie in deze termen in de brief kan maken voor een meer vreedzame overgang, als werknemers die gewend zijn en genieten van roken op de werkplek dreigen te worden verstoord door de verandering.

Stap 3

Opmerking de gezondheidsrisico's voor werknemers die worden blootgesteld aan tweedehands rook. De Mayo Clinic meldt dat tweedehands rook kan bevatten talrijke hoeveelheden van giftige stoffen, met inbegrip van benzeen, koolmonoxide, chroom, cyanide, formaldehyde, lood, nikkel en polonium, onder anderen. Leggen in uw brief dat het uw bedrijf verlangen om te creƫren van een gezonde werkplek voor alle werknemers.

Stap 4

Uitleggen dat tweedehands rook te elimineren helpen zal te maken voor een zuiniger winstgevende business, omdat werknemers kunnen niet het contract van ziekten als vaak, dat gebeuren kan tegen het inademen van tweedehands rook. Daarnaast kan het economische voordeel oversteken naar de fysieke aspecten van het Bureau door het behoud van de vloerbedekking, de verf en het meubilair, als tweedehands rook kan hangen en deze items te depreciƫren sneller veroorzaken.

Stap 5

De memo schrijven op een manier die doet niet het personaliseren van de situatie aan een specifieke werknemers. Degenen die roken zal waarschijnlijk voldoen aan een leukere manier als ze niet het gevoel dat ze zijn uitgekozen of het slachtoffer.

Stap 6

Een overzicht op een heldere manier de aangewezen rookzones, buiten de werkplaats bouwen, waar rokers zullen kunnen genieten van een sigaret. Alle accommodaties die u kan hebben geregeld voor, zoals extra zitplaatsen, een luifel voor regenachtige dagen, verklaren of planten en bloemen te verfraaien van de ruimte zodat rokers het gevoel gewaardeerd en gerespecteerd.

Wat die u nodig hebt

  • Computer

gerelateerde artikelen