Wat zijn de gezondheidsvoordelen van het runnen van 1 mijl per dag?

September 22

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van het runnen van 1 mijl per dag?

Wanneer we spreken over de gezondheidsvoordelen van de oefening, de zinsnede: "sommige is beter dan niets, maar meer is beter dan sommige," kan worden toegepast. De Centers for Disease Control and Prevention raadt volwassenen deelnemen aan een totaal van 150 minuten per week van matige intensiteit activiteit of een totaal van 75 minuten per week van krachtige intensiteit activiteit om gezondheid te verbeteren. Het runnen van een mijl is een stap in de goede richting voor het verbeteren van uw gezondheid. Verhoog uw kilometerstand tot ongeveer twee mijl per dag en geniet van meer gezondheidsvoordelen.

Verbeteren van uw Cardiorespiratoire conditie

Hardlopen is een krachtige fysieke activiteit die aanzienlijk uw hartslag en ademhaling verhoogt. De eenvoudige handeling van het krijgen van uw hart pompen versterkt uw hartspier. Terwijl het pompen van je hart meer bloed om de benodigde zuurstof leveren aan uw spieren werken, wordt je longen harder werken om te houden. Dit verbetert uw luchtwegen, waardoor het uitvoeren van dagelijkse taken, zoals traplopen en boodschappen, gemakkelijker te dragen.

Preventie van ziekten van de levensstijl

Dagelijks uitgevoerd is een effectieve manier om levensstijl ziekten te voorkomen. Running verlaagt de bloeddruk door het versterken van je hart, voorkomt hart-en vaatziekten en beroerte door het verlagen van cholesterol, voorkomt diabetes type 2 door het voorkomen van gewichtstoename en verbetering van de insulinegevoeligheid en voorkomt artrose door smeerolie en versterking van de gewrichten. Lopen kan ook helpen voorkomen van bepaalde vormen van kanker.

Uw gewicht behouden

Elke persoon vereist een verschillende hoeveelheid oefening om haar gewicht te handhaven. Uitvoeren van één of twee mijl per dag kan helpen u uw gewicht te handhaven door het afbranden van extra calorieën. Als u onlangs een aanzienlijke hoeveelheid gewicht hebt verloren of als u verbruikt aanzienlijk meer calorieën dan u nodig hebt, moet u wellicht maximaal één uur lichaamsbeweging per dag om uw gewicht, volgens de gegevens van de nationale registratie van de controle van het gewicht.

Bouwen van sterke botten en spieren

Loopt een mijl die per dag helpen kan te verbeteren uw botdichtheid en Toon van uw spieren. Hardlopen is een gewicht dragende oefening, wat betekent dat wanneer je voet de grond raakt het legt een spanning op uw beenderen-- en uw botten op stress reageren door steeds sterker. Je spieren contract en ontspannen als je één voet voor de andere waardoor ze sterker en dichtere.


gerelateerde artikelen