Procedures voor het verwijderen van Water uit de longen

December 13

Procedures voor het verwijderen van Water uit de longen

Extra water in je longen ademhaling bemoeilijkt en moet worden verwijderd. Water kan worden ingeademd, net als in de omgeving van verdrinking, of het door een medische Long-wassen-procedure genaamd lavage kunt invoeren. Je longen kunnen ook opvullen met water lekken uit uw bloedstroom in uw longen luchtruimten, een aandoening genaamd longoedeem, of het kan lekken uit uw longen in de borstholte, een probleem pleurale effusie of pleuritis genoemd. Verwijdering methoden zijn afhankelijk van de oorzaak.

Uitzetting van Water

Als u uw water te snel, verwijdering is zo eenvoudig als een krachtige hoest brassen, uw longen's eerste en beste verdediging tegen vreemde stoffen.

Als u bijna verdrinken en een heleboel water inademt, gaat het in twee richtingen. Sommige wordt geabsorbeerd in de bloedstroom, en sommige wordt opgehoest uit of afgezogen uit door medisch personeel die een lange, dunne buis, genaamd een zuigingscatheter, beneden uw luchtpijp aan het water zal snake.

Flushing uit

Hebt u een van de longaandoeningen die kunnen buiten de normale niveaus van ernst vooruitgang en veroorzaken opbouw van dik, bacteriƫn beladen slijm, zoals cyctic fibrose, Bronchiƫctasie of geavanceerde, levensbedreigende longontsteking, kan uw arts een procedure van de Long-wassen genaamd lavage adviseren.

Een buis wordt ingevoegd in een specifieke Long-regio en water is gespoeld. Long water verwijderen in deze procedure is gewoon het omkeren van de flush en het suctioning terug samen met het slijm. Een zuigingscatheter doet het werk.

Verlaging van de druk van het Water

Hebt u bepaalde vormen van hart- of nierziekte mislukking je lichaam extra water accumuleert en verhoogt uw bloeddruk, water dwingt in van uw longen luchtruimten, de longblaasjes. De aandoening, genaamd longoedeem, kunt u in uw eigen lichaamsvloeistoffen verdrinken.

Diureticum drugs Verwijder het overtollige water als urine, uw bloeddruk te verlagen en drogen van je longen.

Hart-versterking van drugs zijn ook onderdeel van het watersysteem van de verwijdering. Een zwak hart kan toestaan dat bloed naar back-up in uw longen en vul ze met water. Verbetering van de sterkte van het hart en het gebruik van diuretica bestaat uit een krachtige methode voor het verwijderen van Long water.

Borst Drainage

Water rond de longen binnen uw borstholte, een aandoening genaamd pleurale effusie of pleuritis, is een veel voorkomende aandoening met vele oorzaken--tot 20 procent nooit ontdekt. Deze vloeistof je longen comprimeert in een kleine ruimte en maakt moeilijke ademhaling. De methode van verwijdering is het eenvoudigweg installeren een drain tussen je ribben, meestal aangeduid met een buis van de borst, door een procedure genaamd Pleurapunctie. Deze methode geldt afzuigen als u wilt tekenen van het water uit, waardoor uw longen opnieuw uitbreiden.


gerelateerde artikelen