Hoe te verhogen van bloedsomloop & verminderen van cellulitis

December 6

Hoe te verhogen van bloedsomloop & verminderen van cellulitis

Cellulitis beschrijft de vette stortingen die meestal optreden op de heupen, billen en dijen en maak je een dimply, orange-peel effect. Een van de belangrijkste oorzaken van cellulitis is slechte circulatie, de gezonde uitoefening wereld website verslagen, die essentiƫle voedingsstoffen aan het gebied vermindert en verzwakt het bindweefsel van de huid. Dit is wat de oorzaak van het gebroken of golvend uiterlijk. Er zijn geen magische cures voor cellulitis, maar een gezond dieet, goede huidverzorging routine en regelmatige lichaamsbeweging kunnen helpen verminderen van de verschijning.

Lichaam borstelen

Regelmatig borstelen uw huid om de stroom van bloed naar het huidoppervlak, de vrouwen Fitness website suggereert. Dit zorgt ervoor dat voedingsstoffen de oppervlakte voor het vernieuwen van de gezonde huid bereiken. Droge of vochtige huid met behulp van een penseel lichaam met stevige, maar niet overdreven grof, haren borstel. Start aan het ene uiteinde van uw lichaam--het hoofd of de voeten-- en borstel de huid in het vegen bewegingen richting het hart. De natuurlijke gezondheid technieken-website raadt dat je beschadigde huid vermijden. Minder druk uitoefenen op gevoelige terreinen, zoals de borst en de nek. Borstel uw huid eenmaal per dag.

Lichte cardiovasculaire oefening

Het belangrijkste bij het doen van cardiovasculaire oefening voor cellulitis vermindering is niet uit te oefenen, te hard of te snel, maar om een gestage tempo over een redelijke termijn, de vrouw Junction website adviseert. Dit zal ervoor zorgen dat u houdt uw hart pompt en spieren werken lang genoeg om te beginnen met het verbranden van vet. U zult een gestage ademhalingstarief die zal verhogen de hoeveelheid zuurstof u deelnemen en verdere steun omloop handhaven. Lopen op een redelijk tempo voor zo lang als je kunt zonder het gevoel uitgeput, maar gericht op het verhogen van uw tempo en duur naarmate uw conditie verbetert.

Gezond eten

De National Institutes of Health (NIH) merk op dat hoewel je genen een rol in het al dan niet heb je cellulitis spelen kunnen, uw dieet een andere factor is die meespeelt. NIH raadt aan dat je een gezonde dieetrijken in vruchten, groenten en vezels eten en blijf gehydrateerd met veel te drinken om te voorkomen dat het ontwikkelen van cellulitis. Volgens de richtlijnen van het dieet voor Amerikanen, opgericht door de Amerikaanse Department of Health and Human Services, ook een gezond dieet volkorengranen, magere zuivelproducten, vis en mager vlees. Eet minder voedsel verwerkt voedsel en levensmiddelen met een hoog in zout, verzadigd snel, transvetten, cholesterol en toegevoegde suikers.


gerelateerde artikelen