Bovenste triceps oefeningen

July 2

Bovenste triceps oefeningen

Vanuit een functioneel perspectief helpen uw triceps uitbreiden uw elleboog- en push-objecten. Vanuit het esthetische oogpunt maken welomschreven triceps je armen volledig ontwikkelde kijken. Gewogen oefeningen zoals triceps extensions en push-downs uw bovenste triceps, bouwen kunnen evenals gewijzigde bankje persen en lichaamsgewicht oefeningen zoals dips.

Anatomie

Uw triceps brachii heeft drie regio's of hoofden. De lange kop begint in de buurt van uw schouderblad. De smallere laterale kop loopt langs de bovenkant, buiten gedeelte van uw bovenarm. Van de drie hoofden begint de mediale kop het verst van de arm.

Extensies

Vele soorten triceps extensions bestaan, met inbegrip van overhead, helling en weigeren versies. Fitness experts, raden echter vaak de leugenachtige Frans druk op voor de ontwikkeling van de triceps. De American Council on Exercise raadt dat u start op een bankje, liggend op je rug. Een barbell op uw borst, handen schouderbreedte uit elkaar houden--je handpalmen staan je voeten. Je armen uit te breiden en de lat boven je borst. Houden van uw bovenarmen vergrendeld en gebruik uw onderarmen te lager de bar naar je voorhoofd. Zorgvuldig de lat terug naar de beginpositie.

Push-downs

U moet een overhead katrol gevonden in de meeste sportscholen voor push-downs. Plaats uw voeten schouder-afstand uit elkaar. Een staaf- of touw met je armen gebogen greep. Houd die je ellebogen als je push je onderarmen naar beneden verscholen. Na een korte greep, kunt u uw onderarmen stijgen terug naar het beginpunt. Handhaven goede bovenlichaam houding en een lichte bocht in je benen.

Bankdrukken

Wanneer de meeste mensen over bankje persen denken, stel ze ontwikkelen hun borst. Close-grip bench persen, kan echter een doeltreffende triceps bouwer, zegt ProjectSwole.com, een fitness-bouwgrond. Plaats je handen op de halter boven liggend op een bankje, dus ze niet meer dan schouder-afstand van elkaar zijn. Niet toestaan dat uw ellebogen te flakkeren als u de halter verlaagt; Houd ze verscholen in als u de gewichten back-up verhogen.

Dips en Push-Ups

U kunt bouwen uw triceps zonder gewichten. Dips werken uw triceps en borst, schouders, volgens bodybuilder Lee Hayward. U klassieke dips, met behulp van de parallelle staven. Ook kunt u stoel dips, waarin u plaats in je armen aan de rand van een stoel en lager jezelf naar de grond. Voor diamant push-ups, plaats je handen onder je borst en dicht bij elkaar zodat je wijsvinger en duimen aanraken, vorming van een diamant. Verlaag uw borst op de vloer en push-up.

Overwegingen

Gewogen triceps oefeningen, met name extensies, vereisen vaak lichtere gewichten. Overwegen met behulp van een spotter voor Bank en liegen Franse persen. Raadpleeg uw arts voordat u begint met een oefeningsroutine.


gerelateerde artikelen