Waarom kan niet ik dij vet verliezen?

June 4

Waarom kan niet ik dij vet verliezen?

Weinig dingen in de wereld van fitness zijn meer frustrerend dan wijdt jezelf aan uit te werken, maar niet om enige vooruitgang te zien. Als u bent begonnen met een training regime met het doel van het verliezen van uw overtollige dij vet maar niet helemaal nog niet in staat te glijden op een paar skinny jeans, zou een aantal factoren in het spel. Evaluatie van uw training en levensstijl en beslissen welke gebieden te veranderen kun je snel op weg naar vet verlies.

Niet onmiddellijk resultaten verwachten

Als u werkt zonder enige vooruitgang te zien, is het mogelijk dat u nog genoeg tijd om resultaten te zien nog niet besteed. Vet verlies plaatsvinden niet 's nachts. Een redelijke snelheid van vet verlies is één tot twee pond in de loop van een week, maar u niet uitsluitend dit vet verliezen uit je dijen. Als u een pond in een week verliest, bijvoorbeeld, is het vet verlies zal zijn uit verschillende delen van uw lichaam. Zelfs als je gewicht op een succesvolle tarief verliest, is het wellicht een periode van enkele weken voordat u kunt het bijhouden van een verschil in de grootte van je dijen.

Denk dat Big Picture

Een wandeling van 20 minuten eenmaal per week kunt u het gevoel alsof je bent het verbeteren van uw conditie-- en, tot op zekere hoogte, u bent. Maar deze zeldzaam aanpak uit te oefenen is het onwaarschijnlijk dat significante vet-verlies resultaten opleveren. Als u een medium-tempo-oefening zoals het lopen als u probeert om gewicht te verliezen, moet u besteden ongeveer 300 minuten per week aan de activiteit. Oefeningen, up-tempo, zoals joggen en fietsen in een levendig tempo, vereisen ongeveer 150 minuten per week.

Kies de juiste oefeningen

De oefeningen die u uitvoeren in uw poging om dij vet te verliezen kunnen het verschil tussen succes en frustratie. U hoeft niet per se toevlucht nemen tot krachtige trainingen om vet te verbranden, maar mensen met een traag tempo vet verlies zeer traag kunnen maken. Gewichtheffen, bijvoorbeeld, is gunstig dat het verhoogt uw basaal metabolisme, maar de oefening zelf calorieën zeer langzaam verbrandt. Evenzo kan yoga helpen je lenig en fit voelen wanneer u de praktijk, maar de snelheid van calorie branden een fractie van deze activiteiten is als joggen en zwemmen.

Geen korting uw dieet

Niet te verbranden van vet, ondanks de frequente oefening, kunnen het resultaat van een calorierijke dieet. Om vet te verliezen, moet je verbranden meer calorieën dan u op een herhaalde basis verbruikt. Dit staat bekend als een calorie-tekort. Hoewel frequent oefening u werken aan een calorie-tekort kunt, kan een calorierijke, ongezonde dieet het positieve werk dat u doet in de sportschool of op de weg snel wissen. Als u het gevoel alsof u uitvoert de juiste oefeningen vaak genoeg, verminderen uw calorie-inname taalkeuzemenu calorierijke voedingsmiddelen en zie als u beginnen om gewicht te verliezen sneller.


gerelateerde artikelen