Cures voor duizeligheid

January 3

Duizeligheid en duizeligheid kunnen meer dan ongemakkelijk zijn. Deze voorwaarden ook kunnen gevaarlijk zijn, vooral wanneer het bedienen van machines of als een voorloper van een meer ernstige medische aandoening. De oorzaken van duizeligheid kunnen verschillen van de ene persoon naar de andere, maar de symptomen over het algemeen omvatten verwarring, verlies van motorische functie en verlies van evenwicht. Behandelingen voor deze aandoening zich richten op de behandeling van de onderliggende oorzaken. Spreken met uw arts als u momenteel om het even welk van deze symptomen ondervindt.

Lens therapie

In geval van duizeligheid veroorzaakt door traumatisch hersenletsel, kan de lens therapie symptomen verlichten. Deze therapie, ontwikkeld door een optometrist Debby Feinberg, omvat de toevoeging van Prisma lenzen aan een patiënt huidige lenzenvloeistof recept. De lenzen worden gebruikt voor het omleiden van licht naar verschillende gebieden van het oog in een poging om te verlichten van duizeligheid. Volgens de website van de University of Michigan Health System is lens therapie het meest effectief is voor post-concussive patiënten ervaren terugkerende episodes van duizeligheid.

Behandeling van Vertigo

Vertigo is een andere oorzaak van duizeligheid of losbolligheid, en behandeling kan variëren afhankelijk van de onderliggende oorzaak. Vertigo is de perceptie van de beweging wanneer geen beweging ontbreekt niet, of de abnormale perceptie van de beweging in reactie op beweging. Vertigo vloeit vaak voort uit meerdere oorzaken, die elk een specifieke behandeling vereist. Behandeling opties voor vertigo omvatten medicatie en, in extreme of chronische gevallen, chirurgische correctie. Vestibulaire rehabilitatie kan ook worden aanbevolen voor vertigo.

Vestibulaire rehabilitatie

Vestibulaire revalidatie therapie of VRT, is een vorm van fysieke therapie gericht op versterking van het vestibulair stelsel, die controles van ruimtelijke bewustzijn en balans. VRT kan worden afgestemd op specifieke ziekten of specifieke lichaamssystemen, of algemene conditioning oefeningen, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center omvatten. Bijvoorbeeld airconditioning kunt opnemen spier versterking, cardiovasculaire oefening, en zelfs Tai Chi. VRT is ook effectief als u lijdt aan chronische innerlijke oorinfecties, die ook de oorzaak van duizeligheid of verwarring kunnen. Deze vorm van therapie wordt best uitgevoerd onder toezicht van een arts of een erkende fysieke therapeut.


gerelateerde artikelen