Een lijst van granen met vitamine K

November 19

Vitamine K helpt uw bloed cellen plakken aan elkaar of coaguleren. Dit is belangrijk voor de genezing van wanneer u worden gesneden. Vitamine K helpt ook bij het creëren van sterke botten, met name bij ouderen. Een gebrek aan vitamine K in het dieet kan leiden tot bloedingen van het tandvlees of de neus. Verschillende ziekten kunnen leiden tot vitamine K-deficiëntie. Het gaat hierbij om leverziekte en galblaas ziekte cystic fibrosis. Bepaalde bloed Verdunnende medicijnen kunnen ook leiden tot lage vitamine K niveaus. Eten van granen is een handige manier om vitamine K in het lichaam. De aanbevolen dagelijkse inname van vitamine K is 80 microgram voor mannen en 65 microgram voor vrouwen, volgens het Amerikaanse ministerie van landbouw.

Kellogg's Special K laag Carb levensstijl

Speciale K Low Carb levensstijl bevat 15 microgram vitamine K in een 100-g portie grootte. Dat is gelijkwaardig aan zeven-achtsten van een cup. De Universiteit van Maryland zegt hogere niveaus van vitamine K kunnen leiden tot grotere botdichtheid. Vitamine K kan verminderen het risico op botbreuken, vooral bij vrouwen die na de menopauze en risico op osteoporose.

Nature's pad optimale slank

Nature's pad optimale Slim heeft 13 microgram vitamine K voor een portie van 100-g, volgens dieet en Fitness vandaag. Penn State Hershey Medical Center zegt een andere reden om de aanbevolen hoeveelheid vitamine K elke dag is dat mensen die een vitamine K-deficiëntie meer vatbaar zijn voor blauwe plekken en bloedingen.

General Mills Cinnamon Toast Crunch

Cinnamon Toast Crunch heeft 6 microgram vitamine K voor een portie van 100 g. Het medische centrum van de Universiteit van North Carolina zegt dat het is belangrijk om te eten een consistent hoeveelheid vitamine K als u bloed Verdunnende medicijnen neemt. Verschuiving van de niveaus van vitamine K in het lichaam kan interfereren met bloed verdunners zoals warfarine. Informeer uw arts van eventuele wijzigingen in uw dieet als u op bloed Verdunnende medicatie.

Kashi Go mager Crunch

Kashi gaan Lean Crunch ontbijtgranen bevat 6 microgram vitamine K per portie van 100 g. Granen zijn een goede bron van vitamine K, maar niet de enige bron moeten zijn. Groene groenten zoals spinazie, broccoli en boerenkool ook zijn rijk aan vitamine K.

Kellogg's All Bran

Kellogg's All-zemelen granen heeft 5 microgram vitamine K per portie van 100 g. Het is ook zeer hoog in voedingsvezels, die kan lager cholesterol en bloeddruk verlagen.


gerelateerde artikelen