De fysica van basketballer hangen keer

November 27

De fysica van basketballer hangen keer

Een van de meest indrukwekkende delen van basketbal is een speler hang tijd kijken. Niet alleen wilt u om te zien die kunnen hangen in de lucht die de langste, maar u wilt ook weten hoe je die lange hang-tijd. Als je de wetenschap achter hang tijden begrijpt, kunt u erachter te komen hoe het verhogen van uw eigen.

Springen

Om te begrijpen hangen tijd, die u moet begrijpen het belang van het springen. Wanneer je springen om een schot te nemen, kunt u zwevende in medio lucht bij het hoogste punt van de sprong weergegeven. Deze illusie is een resultaat van projectiel beweging. Projectiel motie staat dat gewoon wanneer gegooid in de lucht, een object, of in dit geval u, zal besteden het merendeel van de tijd bij de bovenkant van de aangooi.

Hoe hoger je springt, hoe groter uw hang-tijd. De meeste spelers kunnen een maximum van ongeveer 4 voeten springen. Omdat de zwaartekracht is een constante kracht en uw verticale sprong niet, zal uw verticale sprong, gecombineerd met de kracht van de zwaartekracht, als je bij het werkt veranderen. U kunt de sterkte van uw verticale sprong verhogen door te gaan door middel van oefeningen met uw coach of trainer die kracht en snelheid in je benen te bouwen. Deze oefeningen omvatten rechtstreeks in de lucht springen, springen op de dozen of stappen van verschillende hoogtes, snelheid werk zoals sprinten en krachttraining voor je benen.

Snelheid van de sprong

Er is meer aan uw landingspagina dan gewoon de afstand die u verticaal reist. Je moet ook rekening houden met uw opstijgen. Het opstijgen is wanneer u vooruit met de bal lopen en dan sprong in de lucht. Want dit allemaal zo snel gebeurt en u nog steeds naar voren door de lucht reist, de horizontale en verticale onderdelen gebeuren op hetzelfde moment, hoewel zij twee componenten van hang tijd vertegenwoordigen. De horizontale component, of de afstand die u naar voren reist, verandert niet na verloop van tijd omdat het niet wordt beïnvloed door de zwaartekracht.

Als je kijkt naar totale hang tijd als een boog, of de bovenste helft van een cirkel, besteedt u de helft van uw tijd in het bovenste gedeelte van de boog, met de andere helft splitsing tussen uw start- en landingsmethoden. Als je de snelheid en de sterkte van uw opstijgen verhogen, zal u zitten kundig voor verhogen uw hang-tijd. Vergeet niet dat uw horizontale en verticale onderdelen op hetzelfde moment gebeuren; dat is waarom het wordt vertegenwoordigd door een boog. De vorm van de boog veranderingen als de wijzigingen opstijgen. Hoe meer macht je hebt in uw opstijgen, die beide uw verticale sprong voorwaarts en de afstand u reizen horizontaal, de hoge die de boog zal worden en hoe langer u zal lijken te zijn in de lucht.

De wetenschap en Math van Hang Time

Om te berekenen uw hang tijd voor basketbal, een combinatie van de wetten van fysica en wiskundige vergelijkingen te gebruiken. De eerste wet van Newton stelt in wezen dat een object in beweging op motion blijft tenzij opgevolgd door een externe kracht. Dit betreft u vliegen door de lucht. Newton's tweede wet legt uit hoe een externe kracht verandert de snelheid van een object. Newton was in staat om te zetten van de tweede wet in wiskundige termen als het object, in dit geval dat u heeft een constante massa. Deze vergelijking is F = m x a, waar "F" staat voor kracht, "m" is massa en "a" is van versnelling.

Als u beide wetten op uw hang-tijd toepast, betekent dit dat u komt neer op de vloer hetzelfde tempo die u steeg van de vloer, ervan uitgaande dat u komen niet in contact met om het even wat. De externe kracht waardoor u terug te komen naar beneden op de vloer is zwaartekracht, die constant is. De resulterende kracht uit uw opstijgen is je massa tijden uw versnelling, of de gecombineerde snelheid en de kracht die u gebruikt om te lanceren jezelf in de lucht.

Trucs voor langere Hang tijden

Zelfs Michael Jordan kon hangen in de lucht voor alleen zo lang. De dezelfde wetten van de fysica op u van toepassing als goed. Om te creëren de illusie van een langere hang time, probeer een aantal van Michael Jordan van bewegingen: Hang on de bal langer dan plaats het in de mand op de weg naar beneden en trek je benen omhoog gaandeweg de sprong. Vergeet niet, dit alles gebeurt in ongeveer één seconde, en u besteden slechts de helft van dat tweede bij de bovenkant van de sprong, zo maakt tot het telling.


gerelateerde artikelen