Home Remedies voor biliaire koliek

November 17

Home Remedies voor biliaire koliek

Biliaire koliek of galblaas ziekte treedt op tijdens een galsteen aanval of met andere aan de vrijlating van gal gerelateerde storingen. Pijn wordt ervaren in de hogere rechterkant van de buik, rechter schouder, borst en rug. Bepaalde producten gevonden in het huis kunnen verlichting bieden, maar doen niet noodzakelijkerwijs genezen. Omdat sommige huismiddeltjes bijwerkingen hebben, wordt overleg met een huisarts gezondheid aanbevolen voor degenen die willen gebruiken natuurlijke behandelingen.

Cascara Sagrada

Een natuurlijke reinigende kruid nuttig zijn bij het reguleren van de spijsvertering, cascara sagrada stimuleert de productie van spijsverteringssappen, volgens de Clayton College van natuurlijke gezondheid. Alleen de gedroogde schors moet worden gebruikt in remedies om te verlichten van galblaas aanvallen en het voorkomen van galstenen.

Gember

Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center is gember een nuttig middel voor de behandeling van spijsverteringsstoornissen zoals braken en misselijkheid. Gember is gebruikt om de ontsteking in de traditionele geneeskunde. Het kruid is beschikbaar in een verscheidenheid van vormen, met inbegrip van verse gemberwortel, extracten, gepoederd en gekonfijte. Gember thee of andere preparaten gember wellicht nuttig in het verlichten van de pijn van de aanslagen van de galblaas; echter, mensen met galstenen of gepland voor chirurgie met een gezondheidszorg beoefenaar raadplegen moet alvorens gember. Gember kan dun het bloed, zodat degenen die bloed verdunners of die gemakkelijk bloeden moeten Vermijd het gebruik van dit kruid.

Homeopathische Cheledonium

De remedie Cheledonium majus is een prominente lever en galblaas te verhelpen, volgens homeopaat Dr. William Boericke in zijn boek, "Materia Medica en repertoire." Het is wellicht handig voor mensen ervaren pijn van biliaire koliek, dat zich uitstrekt tot de juiste schouderblad en de bovenkant van de rechterschouder. Het verlicht flatulentie en versnelt de spijsvertering. De remedie is nuttig voor degenen ervaren van misselijkheid en braken die beter is gemaakt nadat ze drinken zeer heet water. Daarnaast is het nuttig voor degenen die vinden dat eten tijdens een galblaas aanval symptomen tijdelijk verlicht. Niet zelf te behandelen met deze remedie. Raadpleeg een professional die ervaring heeft in het gebruik van de homeopathie.

Homeopathische Carduus Marianus

Een ander homeopathisch middel die nuttig zijn voor de behandeling van biliaire koliek en verwante leverproblemen is Carduus marianus. Het kan handig zijn wanneer er pijn en pijn in de regio van de lever, volgens Boericke. Het verlicht kokhalzen en braken, vooral als de vomitus groen en zure met branden is. De persoon hoeft dit rechtsmiddel kan worden verstopt of hebben obstipatie afgewisseld met diarree. Er kan worden zwelling in de regio van de galblaas. De remedie is vooral nuttig bij de behandeling van lever en galblaas ziekte verband met overmatige alcoholconsumptie. Homeopathische middelen zijn verkrijgbaar bij winkels gezondheid van voedsel en online apotheken ook vanaf homeopathische artsen. Een gekwalificeerde homeopaat moet worden geraadpleegd voor behandeling van biliaire koliek of andere ziekte van de galblaas.


gerelateerde artikelen