Medische Weight Gainer voor vrouwen

October 26

Medische Weight Gainer voor vrouwen

Ondergewicht kan gezet u op risico voor sereuze gezondheidsproblemen zoals kanker en spijsverteringsstoornissen. Deze risico's te elimineren sommige mensen wenden tot gewicht winnaars zoals voedingssupplementen en prestatiebevorderende steroïden, maar deze omvatten medische risico's, zoals tumoren, infecties en ziekten. De gezondste manier om gewicht te bereiken is te verhogen van uw voedselinname en een oefening plan waarbij krachttraining te volgen.

Redenen

Vrouwen kiezen voor gewichtstoename ter verbetering van hun uiterlijk, de prestaties of de volksgezondheid. Sommige vrouwen zijn zelf bewust omdat ze het gevoel te dun of onvrouwelijk wegens hun gebrek aan curven. Andere vrouwen zijn op zoek naar verbetering van hun atletisch vermogen door het verhogen van hun grootte. Sommige vrouwen zijn gewoon ondergewicht en moeten gewichtstoename te gezond.

Typen

Het eerste type van weight gainer is een anabole androgene steroïden, die spiermassa toeneemt door het geven van je lichaam extra testosteron. Dit kan ook leiden tot mannelijke kenmerken zoals gezichtshaar en een diepe stem bij vrouwen. Populaire anabole-androgenics omvatten methyltesterone, Oxandrolon en oxymetholone. Een ander soort weight gainer bevat voedingssupplementen, die als poeder of pillen komen. Populaire merken van gewicht winnaars voor vrouwen zijn CytoGainer, GNC Pro Performance en lichaam Fort. Deze poeders bevatten alle eiwit en worden verondersteld te helpen u gewichtstoename en spier te bouwen. U kunt echter dezelfde resultaten bereiken door te nemen in uw dagelijkse behoeften van de eiwitten, die 15 tot 20 procent van je dagelijkse calorieën zijn, volgens AceFitness.

Alternatieven

De gezonde manier om gewicht te bereiken is om te eten meer calorieën dan je, volgens MayoClinic.com verbrandt. Om te krijgen een pond in een week, moet je 500 calorieën eet meer dan je verbrandt elke dag. U kunt ook gewicht krijgen door gewichtheffen en verhoging van uw spier massa.

Risico 's

Er zijn risico's te worden ondergewicht, met inbegrip van respiratoire aandoeningen, tuberculose, spijsverteringsstoornissen, kanker en moeite met zwangerschap of bevalling voor vrouwen. Er zijn ook risico's verbonden met het nemen van prestatiebevorderende middelen en voedingssupplementen. Naast de mannelijke kenmerken aan te nemen, kan zich ook voordoen ernstige acne, lever afwijkingen en tumoren, verhoogde slechte cholesterol, verminderde goede cholesterol, woede, depressie, infecties of ziekten, maag en spierkrampen, misselijkheid en diarree.

Deskundige inzicht

ACE Fitness adviseert u geduldig te zijn terwijl het proberen om gewicht te bereiken. Het kan een tijdje duren om het gewicht op, maar het is veel gezonder gewichtstoename langzaam en gelijkmatig dan snel. Katherine Zeratsky, Mayo Clinic diëtist, suggereert vaker eten en eten voedselrijke voedingsmiddelen en calorie-dichte snacks. Uitgesneden dranken zoals dieet frisdrank, die weinig voedingswaarde hebben maar u nog steeds opvullen, zegt Zeratsky. Probeer krachttraining omdat het zal spieren op te bouwen en Voeg bulk aan uw lichaam, voegt ze eraan toe.


gerelateerde artikelen