Hoe te te lopen na een spinale fusie

August 27

Hoe te te lopen na een spinale fusie

Spinale fusie is een chirurgische ingreep dat de wervels in de wervelkolom verenigt. Deze procedure vermindert pijn veroorzaakt door medische aandoeningen die schijf degeneratieve ziekte, Spinale stenose, breuk of tumoren bevatten. Volgens de American Academy of Orthopaedic chirurgen, moeten wervels die niet bewegen geen pijn in de rug. De procedure vermindert flexibiliteit in de rug; echter, zijn de meeste mensen kunnen terugkeren naar een actieve levensstijl na een herstelperiode onder de zorg van een arts.

Stap 1

Lopen voor een afstand naar een mijl op een vlakke ondergrond vier tot zes weken na de operatie. Raadpleeg uw arts voorafgaand aan wandelen voor oefening om te controleren of dat u bent klaar om te beginnen een oefeningsprogramma.

Stap 2

Goede houding tijdens het lopen en bewegen op een comfortabel tempo dat geen spanning op de achterzijde zet. Ophouden lopend van als u pijn of ongemak op elk gewenst moment tijdens de wandeling, en met uw arts overleggen voordat u verdergaat met de oefeningsprogramma.

Stap 3

Verhoog uw wandel afstand drie maanden postsurgery op basis van de aanbevelingen van uw arts. Volgens de Universiteit van Washington School of Medicine, kunt u zwemmen, fiets rijden en licht joggen niveau ter plekke aan uw oefeningsprogramma als uw arts u de all-duidelijk geeft opnemen.

Stap 4

Terug naar volledige uitoefening activiteit ongeveer zes maanden postsurgery, na goedkeuring van de arts.

Stap 5

Lopen voor een minimum van vijf minuten opwarmen van de lichaamsspieren voordat u. Vraag uw arts voor aanbevolen trajecten voor de rug en benen en Voltooi deze voorafgaand aan het uitvoeren.

Stap 6

Langzamer niveau ter plekke voor 20 tot 30 minuten. Stop met lopen of verlaag het tempo als u pijn of ongemak ondervindt. Probeer heuvels niet zoals dit druk op de rug legt. Neem contact op met uw arts als u ervaart pijn die niet met rest verdwijnt.

Stap 7

Vergroot uw lopende afstand zoals het lichaam versterkt en geneest. Volgens «««Sportsmed.org, vergroot de afstand niet meer dan 10 procent per week ter voorkoming van schade aan uw rug en tijd te geven het lichaam te herstellen en te reageren op de toename van de duur.

Wat die u nodig hebt

  • Running shoes
  • Stopwatch

gerelateerde artikelen