De voordelen van knoflook & gember in afvallen

February 20

Meer dan alleen prikkelende geuren die schil toevoegen aan culinaire hoogstandjes, zijn knoflook en gember doordrenkt met geneeskrachtige eigenschappen bekend tot strijd kanker, lagere cholesterol en steun spijsvertering. Wanneer gebruikt in combinatie met een gezonde voeding en lichaamsbeweging, profiteert knoflook en gember inderdaad u gewicht verliezen. Voordat u drastische veranderingen in uw dieet, moet u uw arts raadplegen.

Knoflook en Weight Loss

Allicine is de zwavel samengestelde verantwoordelijk voor de penetrante geur van knoflook en haar gewichtsverlies gevechten eigenschappen. Onderzoekers van het Weizmann Instituut in Israël gevonden dat allicine is een effectieve eetlustremmer. Het onderzoeksteam, onder leiding van Dr. David Mirelman, oorspronkelijk wilde ontdekken de voordelen van knoflook in het verlagen van cholesterol, preventie van diabetes en bevordering van de cardiovasculaire gezondheid. Resultaten toonden aan dat niet alleen deed knoflook cholesterol beheren en verlagen het risico van diabetes, maar ook ratten gegeven allicine opgedaan geen gewicht, in tegenstelling tot de ratten in de controlegroep die kreeg geen allicine. Volgens Nancy Moore, PhD, RN, werken knoflook ook als een eetlust suppressant omdat de sterke geur triggers de hersenen in het denken van de maag vol is, vermindering van de drang om te blijven eten. De hersenen is ook beter in staat om te registreren van leptin, een hormoon dat helpt reguleren eetlust. Andere voordelen van knoflook zijn een verhoogde stofwisseling. Een dieet hoog in knoflook stimuleert het zenuwstelsel om afscheiden van adrenaline, een hormoon dat versnelt Metabolisme, wat leidt tot meer calorieën verbrand en meer ponden schuur.

Knoflook toevoegen aan uw dieet

De meeste allicine, releases geplette knoflook volgens de USDA. Als je niet kan maag rauwe knoflook, gemalen handschoenen kunnen worden gekookt tot 6 minuten en hele kruidnagels kunnen worden gekookt of gebakken voor maximaal 3 minuten zonder vernietiging van knoflook van gewicht-verlies voordelen. Bij het kiezen van knoflook, kiezen voor een blanke huid dat is stevig, met geen gekneusd of bruine vlekken.

Gember en Weight Loss

Gember heeft lang vereerd als een spijsvertering en tonicum voor misselijkheid; gember supplementen hebben als een metabole steun met vetverbrandende eigenschappen en als een eetlust suppressant is adverteert. Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs ter ondersteuning van beweringen dat gember rechtstreeks ten goede gewichtsverlies, deskundigen aan de Universiteit van Maryland Medical Center komt, cite voorbereidende studies die link gember cholesterol beheer. Hoog cholesterol wordt vaak geassocieerd met een boven het gemiddelde body mass index en obesitas. Gember niet alleen vermindert cholesterolgehalte, maar helpt ook breken van cholesterol in galzuren.

Gember toevoegen aan uw dieet

Hoe meer verpakt en verwerkt de gember product, de minder potente. Uw eigen gemberthee met rauwe gember of rasp steile of hak te voegen aan roerbak en salade maaltijden.


gerelateerde artikelen