Chinese gewichtsverlies geheimen

August 18

Chinese gewichtsverlies geheimen

"Secrets" kunnen een sterk woord voor het gewicht verlies technieken die het gemiddelde lichaamsgewicht van de Chinezen aanzienlijk lager dan die van de Amerikanen te houden zijn. Marketeers van sommige producten zullen gebruiken, maar voor het grootste deel Chinese gewichtsverlies en-methoden zijn gewoon traditionele omstandigheden. Amerikanen en anderen kunnen overnemen bij zal, hoewel niet alle dienen te worden vastgesteld.

Dieet

Dieet is in het midden van het waarom Chinese onderdanen- en die van vele andere landen - dunner dan hun neefjes in het Westen blijven. Volgens informatie van de World Health Organization, eet de gemiddelde Chinese persoon ongeveer 800 minder calorieën dan de gemiddelde Amerikaan elke dag. Bij 3500 calorieën per pond is dat 83 pond waard van calorieën per jaar. Het Chinese dieet is ook lager in geraffineerde granen, fast food en suikers dan het gemiddelde westerse dieet, wat betekent dat ze eten niet alleen minder calorieën, maar ook eten van de soorten calorieën dat vriendelijker om gewicht te verliezen zijn.

Oefening

Martial arts tradities, meditatieve praktijken zoals qigong, gymnastiek en teamsporten zijn allemaal deel uit van de dagelijkse routine in de Chinese cultuur. Hoewel het is niet een verplicht onderdeel van de werkdag, zoals het is in sommige Japanse bedrijven, is deelname onderdeel van vele mensenlevens. Actief verblijf is ook gemeenschappelijk in oudere burgers. Ouderen deelnemen aan tai chi, is dans of andere laag-effectoefeningen de norm in plaats van een spunky uitzondering.

Thee

Chinese gewicht verlies theeën zijn het vaak aangeprezen als een gewichtsverlies "geheim", vooral door die probeert te verkopen je de thee. Volgens de overzichten van het dieet bij "Gewicht verlies Review" bevordering Chinese herbal gewichtsverlies thee van gewichtsverlies door middel van stimulerende middelen en diuretica. De stimulerende middelen verhoogt energie en activiteit, net als dexadrine, cafeïne of andere dieetpillen. De diuretica stimuleren je lichaam om te plassen steeds vaker, aldus vergieten tijdelijk water gewicht. Geen van deze technieken wordt aanbevolen voor gezond gewichtsverlies.

Armoede

Slijpen van armoede is één manier om ervoor te zorgen u niet krijgen veel gewicht, hoewel - als de thee dieet - is niet een methode die de adviseurs van de gezondheid van de vele dreigen aan te bevelen u aannemen. De gemiddelde Chinese burger maakt 1/15e zo veel als de gemiddelde Amerikaan of Canadees, en 1/14de zo veel als de gemiddelde Britse burger.


gerelateerde artikelen