Voelde activiteit boeken voor kinderen met Shapes & kleuren

August 23

Vormen en kleuren kennismaken met uw jonge geitjes met een zelfgemaakte vilt activiteit boek, ook bekend als een rustige boek. Als u een lijmpistool en een grote-eyed naald kunt, wordt deze activiteit is leuk en eenvoudig om te voltooien. Het gebruik van meerdere kleuren en vormen van vilt maken een aandenken voor uw kind dat bijdragen zal tot het stimuleren van haar geest.

Afdekking van opties

Verschillende opties bestaan om de dekking voor uw zelfgemaakte vilt activiteit boek maken. Recyclen van een oude harde-kaft boek, een nieuwe cover door zware vilt maken of een Dekbedovertrek met stof en quilt beste slagman. Wanneer recycling een oude harde-kaft boek, de pagina's verwijderen en vervolgens de dekking van het boek met een laagje quilt beste slagman. Lijm de beste slagman op de cover. Hand-naaien of lijm stof of voelde over de beste slagman. De pagina's toevoegen aan de binnenzijde, zodra de dekking voltooid is.

Dikke of dunne pagina 's

Voordat u start uw boek, bepalen of je dun of dik pagina's wilt gebruiken. Dunne pagina's zijn gewoon een stuk van stof gebruikt voor elke pagina. De ontwerpen zijn hand genaaid of gelijmd aan beide zijden van de pagina. Dikke pagina's vereisen twee lagen van vilt, hand genaaid of gelijmd samen met de gestanste voelde objecten die zijn gekoppeld aan de buitenste zijden. Dikke pagina's bieden de mogelijkheid om te plaatsen aluminiumfolie of cellofaan tussen de pagina maken het extra element van lawaai wanneer de pagina's worden uitgeschakeld of geperst.

Ontwerpen

De ontwerpen voor uw boek voelde activiteit groot, zoals kleuren boek foto's maken. Eenvoudige ontwerpen die uw kind vertrouwd is met zoals een bal, clown, hond, kat, house en bloem gebruiken. Het gebruik van grote, eenvoudige cijfers helpt uw kind om etiketten te maken aan algemene vorm configuraties. Dit zal op zijn beurt helpen ter stimulering van spraak en geheugen. Hand-naaien of lijm de uitsparingen aan de vilt oppervlakte. Een lijm stof werkt goed voor dit proces. Mogelijk steken omvatten een rechte steek of een steekje vallen, dat een stitch deken in borduurwerk heet.

Verbinding maken met de pagina 's

Om een activiteit van harde bedekte boek, warme lijm de vilt pagina's in de wervelkolom. Warm de afzonderlijke pagina's aan elkaar worden gelijmd, ervoor zorgend om overeenkomen met de randen. Open de harde-kaft boek, en knijp een lijn van lijm onderaan de stekel in de rug. Centreren en uw pagina's invoegen. Het boek sluiten. Plaats een zwaar voorwerp op de top van het boek gedurende 15 minuten, terwijl het droogt.

Voor soft-cover boeken gemaakt van vilt of gewatteerde stof, hand-naaien of warme lijm vilt pagina's in plaats. Wanneer de hand-naaimachines, gebruik van een groot-eyed naald met borduurwerk floss en een rechte of whipstitch voor de verbinding van de cover aan de pagina's. Bij het lijmen, volgen dezelfde procedure als de gerecycleerde-hardcover boek.


gerelateerde artikelen