Thermische dieet

August 11

Thermische dieet

De voorstanders van thermische dieting suggereren dat u het koude weer kunt rev up van uw metabolisme en gewichtsverlies veroorzaken. Het gebaseerd op het idee dat het lichaam opwarmen zal, verbranding van calorieën in het proces om warmer. Wetenschap heeft aangetoond er enkele verdienste aan dit idee, maar studies bij mensen nog moeten zeggen bevriezing van jezelf is een nuttig wapen in de strijd tegen de Ardennen. Dat komt omdat het belangrijkste element in het thermische dieet werkt anders, afhankelijk van hoeveel vet je al hebt.

Het Concept van thermische dieet

Ten grondslag liggen aan het idee van thermische dieting is het idee dat elk systeem in uw lichaam, skelet aan hormonale, voortdurend tracht een toestand van de energiebalans en homeostase te handhaven. Je lichaam samenwerkt met een aantal variabelen, zoals hoeveel je eet, hoe actief je bent milieu factoren zoals temperatuur en in alle, streeft het normaal functioneren van uw lichaam en uw gewicht op een zelfs Kiel te handhaven. Wanneer blootgesteld aan koude, zal je lichaam opwarmen om te proberen terug te keren naar een normale temperatuur van 98,6 graden Fahrenheit---een feit dat kan worden benut voor het metabolisme en gewichtsverlies.

Bruin vet activatie

Koude temperatuur activeert bruin vetweefsel, die ook wordt aangeduid als VLEERMUIS of bruin vet. Voor een lange tijd, dacht wetenschappers dat bruin vet bleek vooral bij zuigelingen en kleine dieren om hen te houden warm en dat het als mensen ouder worden afgevoerd. Turns out, sommige mensen nog steeds veel van het goed in de volwassenheid. Bruin vet lijkt te hebben een groot effect op de stofwisseling. National Public Radio meldt dat het slechts een paar gram 400 tot 500 calorieën per dag, onder de juiste omstandigheden kunnen branden. In het onderzoek wordt gerapporteerd in de "New England Journal of Medicine", of de NEJM, is die voorwaarde koude temperatuur. Bij 16 graden Celsius had 96 procent van de mannen in de studie hun bruin vet geactiveerd. Een NASA-wetenschapper vertelt ABC News dat hij waargenomen hogere stofwisseling in astronauten ongeveer 60 graden Fahrenheit---die gelijk is aan de temperatuur de NEJM onderzoekers opgemerkt.

Thermische Dieting praktijken

Dus hoe kan u dit werk voor u? Tim Ferriss, auteur van "De 4-Hour Body", waarin wordt gepleit voor thermische dieet, zegt u nodig om hierover te praten met uw arts voordat u gaat duiken jezelf in een ijskoude meer. Meer praktische voorstellen betreffen draaien van de thermostaat in de winter en ga voor wandelingen in de kou met alleen uw ledematen---uw voeten, de handen, de oren en hoofd---alle gebundeld---als je kunt uithouden. U kon ook koelelementen te plaatsen op uw nek en borst---waar allermeest uw bruin vet is gevonden---gedurende 30 minuten. U kunt ook het nemen van koude douches. U kunt ook proberen het drinken van ice water zodra je opstaan in de ochtend en nippen op het gedurende de dag.

De uitzondering

In de studie van de NEJM, bruin vet verlaagd lichaamsgewicht en vet en verhoogd metabolisme---bij magere mannen. Bij mannen die overgewicht waren, de bruine vet was er, maar het was niet zo actief als het was voor de dunnere jongens. De zware jongens had meer witte vetweefsel, of het gewone vet dat u wilt om zich te ontdoen van. Dit maakt het een intrigerende gebied dat wetenschappers hopen te gebruiken voor het ontwikkelen van bruin vet als een manier voor de behandeling van obesitas. Hoewel deze studie geen rekening met vrouwen gehouden, vindt andere onderzoek dat bruin vet is het meest overvloedig in jonge vrouwen, en ze twee keer zoveel als mannen hebben.

Waarschuwingen

Niet iedereen is ervan overtuigd thermische dieet klaar voor prime time. Vele factoren gaan in uw stofwisseling, met name hoeveel calorieën je verbruikt. Voorts, spelen genen, leeftijd, geslacht, gewicht, voeding en slaap ook een rol. Langdurige blootstelling aan koude temperaturen kunnen bovendien gevaarlijk zijn. Het kan hypothermie, verlies van spiercontrole, verdeling van het centrale zenuwstelsel en de dood veroorzaken. Bovendien moet het effect van thermische dieting worden afgewogen tegen de inspanning die nodig is.


gerelateerde artikelen