Dry Brushing Vs. exfoliërende

January 20

Dry Brushing Vs. exfoliërende

We weten allemaal dat afschilfering kunt transform huid van droge en schilferige om glad en stralend. Er zijn verschillende technieken, zoals afschilfering en droog borstelen die slough af droog cellen en verbeteren het uiterlijk van uw huid. Kennen van de technieken en de voordelen van elke methode kan u helpen beslissen welke u zullen helpen bereiken en handhaven van uw gezonde gloed.

Over afschilfering

Droog borstelen gaat met behulp van een penseel te wrijven zachtjes over het lichaam voordat het zwemwater te verwijderen dode huidcellen en stimuleren van de circulatie. Terwijl droog borstelen is een methode van afschilfering, omdat het gaat om het verwijderen van oude huidcellen, afschilfering verwijst meestal natte afschilfering, wat water betekent is betrokken bij het proces. Natte afschilfering impliceert het gebruik van water en een exfoliërende apparaat, zoals een washandje.

Producten en Tools

Borstels ontworpen voor droog borstelen moeten gemakkelijk te houden en zijn vaak gemaakt met zachte borstelharen om irritatie te voorkomen. Bella suiker raadt aan het vinden van een borstel met natuurlijke of nylon borstels. Er zijn lange-orige rassen voor gebruik op de rug en andere moeilijk bereikbare gebieden. Een aantal natte exfoliërende tools zijn beschikbaar, met inbegrip van washandjes, sponzen loofah, huid scrubs of exfoliërende handschoenen. Het type wordt gebruikt, is afhankelijk van de conditie van uw huid en uw gewenste resultaten. Vele Gezichtsscrub beschikken over aromatherapie of huid verzachten additieven.

Overwegingen

Terwijl beide methoden kunnen worden gebruikt om het verwijderen van dode huidcellen, kan kiezen tussen afschilfering en droog borstelen afhankelijk van uw leeftijd, klimaat en huid type. Bijvoorbeeld, droog borstelen mogelijk te hard voor mensen met gevoelige of oudere huid. Omdat het water fungeert als een smeermiddel, kan exfoliërende verminderen van irritatie voor mensen met dun of gemakkelijk-geïrriteerde huid. Degenen die in een dorre klimaat waar de huid ook de neiging wonen om worden droger wil kunnen ook kiezen voor natte afschilfering te doordringen van vocht. Droog borstelen kan worden nuttiger voor mensen met jongere, oilier huid of mensen die in vochtige klimaten leven.

Voordelen

Droog borstelen is over het algemeen effectiever dan natte afschilfering, omdat water zorgt ervoor dat de huid te mollige omhoog, waardoor het moeilijker te werpen zo veel dode huidcellen. Droog borstelen lymfedrainage bevordert en stimuleert de bloedsomloop in het lichaam, die kan tijdelijk de verschijning van cellulitis. Gevoelige huid mogelijk meer tolerante van natte afschilfering, een zachter methode van het bevrijden van het lichaam van dode huid. Met behulp van een scrub van de huid samen met een loofah of washandje kunt te verzachten de huid voor effectievere afwerpen.

Waarschuwing

Sommige gebieden van de huid mogelijk te gevoelig voor de droge poetsen methode gebruiken. Het gaat hierbij om het gezicht en decolleté of borst gebied. Deze gebieden kunnen geïrriteerd raken door droog borstelen. Afschilfering is de voorkeursmethode voor deze gevoelige gebieden.


gerelateerde artikelen