Interessante feiten over depressiva

February 1

Interessante feiten over depressiva

Depressiva zijn een brede categorie van drugs die vertragen van het centrale zenuwstelsel. Ze hebben zowel legale als illegale toepassingen. In tegenstelling tot andere potentiële drugs van misbruik komen ze zelden uit illegale laboratoria. In plaats daarvan maken voorschriftmedicijnen hun weg naar de illegale handel. Onder de termen die worden gebruikt om te beschrijven van dergelijke drugs zijn downers, sedativa, kleine kalmeermiddelen, anti-angst-medicatie en anxiolytica.

Typen

Recept barbituraten, ook bekend als kalmerend middel-Hypnotica, zijn beschikbaar onder de namen zoals Amytal, fenobarbital en Nembutal. Benzodiazepinen, verkocht onder de namen als Xanax en Valium, zijn een van de meest voorgeschreven medicatie typen in de VS, volgens het PfP een Drug-vrij Amerika. Alcohol-, marihuana- en bepaalde soorten inhaleer ook de depressieve categorie vallen, hoewel volgens de Universiteit van Rochester, alcohol heeft ook stimulerende eigenschappen.

Effecten

Onder het gebruik van kalmeringsmiddelen zijn het verminderen van angst, slaap inducerende en remmingen te verlagen. Depressiva misbruikers van andere drugs, zoals cocaïne en heroïne, soms gebruiken om te verhogen van de hoge ze voelen of te verlichten bijwerkingen aan overstimulatie, volgens de Amerikaanse Drug Enforcement Agency gerelateerde. Depressiva kan vertraagd ademhaling, verlaagde bloeddruk, slaperigheid, onduidelijke spraak en oordeels, coördinatie en geheugen.

Risico 's

Verslaving is een mogelijkheid met depressiva. Overdosis leidt tot coma en de dood is een ander risico, vooral als er twee of meer depressieve medicijnen worden gecombineerd. De drugs vaak leiden tot tolerantie, wat betekent dat meer en meer van de stof die nodig zijn is om dezelfde effecten, zodat verslaafden soms gevaarlijk hoge doses nemen. Bovendien dragen de meerderheid van depressieve drugs een risico op ontwenningsverschijnselen als u stopt met het gebruik ervan, volgens de Amerikaanse Drug Enforcement Agency. Milde gevallen leiden tot angst en slapeloosheid. Meer ernstige gevallen kunnen betrekken tremoren, zwakte, vangsten en delirium en zelfs de dood.

Geschiedenis

Barbituraten domineerde het rijk van antidepressiva tijdens de vroege helft van de 20e eeuw voor zowel legaal als illegaal gebruik. Het aantal sterfgevallen in verband met hen leidde drug makers om alternatieven te ontwikkelen, en met ingang van 2010 was de US Drug Enforcement Agency rapportage dat minder dan 10 procent van de Amerikaanse depressieve voorschriften voor barbituraten waren. Benzodiazepinen kwam uit in de jaren 1960 en de markt sindsdien hebben geregeerd. Zij vertegenwoordigen nu, volgens het Agentschap, voor één van elke vijf recepten voor een gereguleerde stof.

Trend

Sinds ongeveer 1990 in opkomst als een depressieve drug van misbruik geweest gamma-hydroxybutyraat, of GHB. Het kan is illegaal in de Verenigde Staten maar worden gebracht uit andere landen of geproduceerd in illegale laboratoria. Sommige gebruikers nemen voor haar bedwelmende en hallucinogene effecten, volgens de Amerikaanse Drug Enforcement Agency. Anderen gebruiken het in bodybuilding voor vermeende anabole eigenschappen. En anderen in het geheim aan geven slachtoffers als een datum-verkrachting drug.


gerelateerde artikelen