At Home flexibiliteit programma 's

May 26

At Home flexibiliteit programma 's

Flexibiliteit is een belangrijk onderdeel van het blijven gezonde, lichamelijke en geestelijke welzijn te handhaven en te helpen om te voorkomen dat schade. Volgens de Georgia State University departement Kinesiologie en gezondheid, kan de flexibiliteit zelfs anti-veroudering voordelen bieden. Flexibiliteit door middel van een scala aan home trainingen kunt u ontwikkelen. Volgens de Commonwealth van Massachusetts groepsverzekering Commission omvatten oefenprogramma's die flexibiliteit kunnen verhogen yoga, Pilates, tai chi en balans bal oefeningen. Als u zijn slechts het begin van een oefeningsprogramma of een medische aandoening hebt, neem contact op met uw arts eerst.

Yoga

Yoga is niet alleen een effectieve methode voor het verminderen van uw niveaus van stress en angst en het verhogen van uw niveau van zelfbewustzijn, het kan ook helpen verbeteren van uw flexibiliteit, volgens de Mayo Clinic. Er zijn vele verschillende stijlen van yoga, dus u moet onderzoek welke is het beste aangepast aan uw behoeften. Alle yoga stijlen zal helpen verhogen van uw flexibiliteit als uitgevoerd op een regelmatige basis. Hoewel het is vaak nuttig om een klasse om te leren de juiste houding en de uitlijning van specifieke poses, vooral als je nieuw bij yoga bent, kun je ook oefenen thuis met behulp van een DVD of begeleide instructiehandleiding.

Pilates

Pilates is een oefening techniek die niet alleen flexibiliteit verbetert, maar ook uw kernsterkte verhoogt en helpt bij het correct uitlijnen van uw lichaam, volgens Care Medical Center. Pilates richt zich op de ontwikkeling van de concentratie, lichamelijke control, flow van houdingen, gecombineerd met de ademhaling technieken en flexibiliteit. Pilates oefeningen kunnen worden effectief uitgevoerd thuis als je eenmaal hebt geleerd de juiste techniek. U kunt ook een DVD of instructie boekje voor idee├źn over hoe de structuur van uw training.

Tai Chi

Tai chi is een eeuwenoude Chinese krijgskunst, die oorspronkelijk werd ontwikkeld als een vorm van zelfverdediging. Volgens de Mayo Clinic, wordt tai chi gebruikt te bevorderen van ontspanning, verbinding maken met de geest en het lichaam en helpen bij het verbeteren van de flexibiliteit en spier kracht. Tai chi is goed geschikt voor oudere volwassenen, of mensen met gewrichtsproblemen, want het is een oefening van het laag-effect. Zodra u bekend met de poses bent, kunt u tai chi op uw eigen thuis, met of zonder begeleiding van een DVD of instructie boek.

Balans bal

Balans bal flexibiliteit oefeningen zijn gemakkelijk uit te voeren thuis. U moet een balans bal, ook wel aangeduid als een Zwitserse bal, verkrijgbaar in de meest sportieve goederen en oefening apparatuur winkels kopen. Volgens de City of Boulder, Colorado, departement van parken en recreatie, kunnen balans bal oefeningen verhogen van uw flexibiliteit en mobiliteit, vooral als je van bepaalde verwondingen herstellende bent of stijve gewrichten en spieren hebben. U kunt verschillende soorten flexibiliteit oefeningen online, leren door middel van een instructie boek of met een DVD-speler. Meeste balans ballen is voorzien van een klein boekje waarin verschillende oefeningen die u op uw eigen uitvoeren kunt.


gerelateerde artikelen