Hoe te heffen slappe huid natuurlijk

January 3

Hoe te heffen slappe huid natuurlijk

Slappe huid treedt op wanneer de collageen en elastine vezels in je huid met de leeftijd of snel gewichtsverlies afnemen. Collageen en elastine zijn verantwoordelijk voor uw huideigen vermogen om haar normale vorm behouden tijdens gewichtstoename en langzame gewichtsverlies. Tijdens het verouderingsproces en het snelle gewichtsverlies breken deze vezels, waardoor uw huid uitgerekt en verzakking. Hoewel vele over-the-counter producten beweren om te verjongen van uw huid en verminderen verzakking, bieden alleen een paar methoden daadwerkelijk dergelijke effecten.

Stap 1

Voeden van uw huid met vitamine C, E en koperen peptiden, suggereert de dagelijkse gloed-website. Vitaminen C en E voorzien u van essentiële huid-gezonde antioxidanten, opheffen van toxines uit de huid en de wederopbouw van de bindweefsels. Actuele toepassingen met koperen peptiden en vitamine C helpen ook draai huid en verminderen verzakking.

Stap 2

Oefening regelmatig, met behulp van gewichten om mager spier te bouwen. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center vermindert Gewichtheffen slappe huid terwijl het verbeteren van de algemene Toon naar uw lichaam. Andere oefeningen, zoals push-ups en squats, zal helpen elimineren slappe huid met behulp van de grote spieren van arm en been meer evenwicht en kracht te geven.

Stap 3

Toepassing van een gezichtsmasker met bosbessen en veenbessen suggereert CareFair.com. Bosbessen helpen fleuren doffe huid en veenbessen exfoliëren dode huidcellen, waardoor uw huid meer soepel en zacht. Hoewel ze een tijdelijke oplossing te slappe, verouderen huid zijn, zijn deze maskers populair voor vermindering van de onvolkomenheden.

Stap 4

Groene thee toevoegen aan uw huid te voorzien van lift en herstel van het evenwicht van de huid. Volgens «««CareFair.com, kuuroorden gebruik groene thee en calendula comprimeert om de huid. Deze behandeling is gunstig voor mensen met een gevoelige huid en aandoeningen zoals rosacea of eczeem.


gerelateerde artikelen