Lijst van de ongezondste voedingsmiddelen in de wereld

November 4

Lijst van de ongezondste voedingsmiddelen in de wereld

Nuttigen van ongezonde voedingsmiddelen kan leiden tot obesitas, hypertensie, hart-en vaatziekten en hoge cholesterol. Enkele van's werelds meest ongezonde voedingsmiddelen kan u verrassen. Ze zitten vol met suiker, vet, calorieën en natrium. Elimineren van deze lege-calorie voedingsmiddelen uit uw dieet, als ze minimaal, indien van toepassing, voedingswaarde.

Muffins

Muffins kunnen worden met het label "vetarm" of gemaakt met zemelen, maar grote muffins bevatten veel calorieën en suiker. Een grote bran muffin gemaakt met rozijnen en noten heeft maar liefst 450 calorieën, 14 gram vet en 22 gram suiker. Uw muffin in tweeën gesneden en opslaan van sommige voor de volgende dag als een manier om uw calorie-inname te beperken.

Blik soep

Bereide soep hebben hoog zout of natrium gehalte. Een portie 1-cup van chicken noodle soup wellicht slechts 90 calorieën, maar het bevat ook meer dan 800 mg natrium, dicht bij de helft van de aanbevolen inname voor een volledige dag. Maak een zoutarm keuze uit soep en controleer het etiket om te controleren of de dienende grootte. Het Amerikaanse hart-Assoication meldt dat voedingsmiddelen vermeld als "zoutarm" minder dan 140 mg natrium per portie hebben.

Lunch vlees

Verwerkt lunch vlees zijn rijk aan natrium, die het risico op hoge bloeddruk en hart-en vaatziekten verhogen kan. Verminderd-vet licht Turkije borst vleeswaren ongeveer 60 calorieën te voorzien van een 2-oz. portie en hebben maar liefst 575 mg natrium.

Fruit Smoothies

Volgens X-Ray technicus scholen zijn fruit smoothies geladen met calorieën, suiker en hoge fructose corn stroop. Een 12-oz. niet-zuivel fruit smoothie biedt maar liefst 200 calorieën en 40 g suiker. In melk of ijs toe te voegen kan het verhogen van uw energie-inname door 100 calorieën.

Egg nog

Advocaat is een populaire vakantie drank gemaakt met eierdooiers en volle melk. Een eierdooier bevat 213 mg cholesterol, of ongeveer driekwart van uw aanbevolen totale cholesterol-inname voor de dag. Bovendien voegt eggnog overmatig calorieën en vet. Een portie 1-cup weegt op meer dan 200 calorieën en 10 gram vet, meer dan de helft daarvan zijn verzadigd. Consumeren van grote hoeveelheden van verzadigd vet kan verhogen uw slechte cholesterol, die u in een hoog risico op hart-en vaatziekten zal brengen.

Koffie taart

Een 2,5-inch vierkant van koffie taart heeft bijna 200 calorieën en 6 g van vet, als gevolg van de belangrijkste ingrediënten van boter en zure room. Wanneer u koffie taart thuis maken, magere opties zoals niet-gehydrogeneerde margarine en verlaagd vetgehalte zure room gebruiken.

Ice Cream

Een kopje chocolade-ijs heeft bijna 300 calorieën, 15 g vet en 34 g suiker. Calorieën worden verhoogd als u toppings zoals slagroom, cookie kruimels of saus toevoegt. Als een gezond alternatief, door uw full-vet-roomijs te vervangen door laag - of vetvrije bevroren yoghurt.

Cheeseburgers

Cheeseburgers zijn een hoofdbestanddeel van de Amerikaanse dieet. Of u bestelt het uit of er thuis, een 8-oz. cheeseburger met mayonaise bevat ongeveer 500 calorieën, 30 g vet en 975 g natrium. Als u een cheeseburger verlangen, selecteert u een kleiner formaat. Een kind-en kleinbedrijf 3.5-oz. cheeseburger met geen dressing heeft ongeveer 350 calorieën, 16 g vet en 615 mg natrium. Deze kleinere cheeseburger heeft ongeveer de helft van het vet en calorieën van grote. Verminder vet en calorieën verder door het elimineren van de kaas of het selecteren van mager rundergehakt bij de supermarkt.


gerelateerde artikelen