Hoe ik oefening voor grotere diepte perceptie?

October 17

Hoe ik oefening voor grotere diepte perceptie?

Diepte perceptie betekent je ogen vermogen om te concentreren op een object en berekenen ongeveer hoe ver weg is. Verscheidene voorwaarden--waaronder lazy eye, licht ontbering en met een oog dat is meer dominant dan de andere--uw diepte perceptie in gevaar kan brengen. Met regelmatige oog oefeningen, is het mogelijk om te verhogen uw diepte perceptie. Als u zich zorgen maakt over uw diepte perceptie, maak een afspraak met een optometrist.

Stap 1

Hang een ballon of strandbal aan het plafond met behulp van touw. Hang de strandbal dus dat is hangt ongeveer 2 voeten aan het plafond. Gebruik je handen aan slag kwam de ballon of bal van het strand heen en weer van links naar rechts. Dit zal helpen uw ogen focus op precies waar een object is.

Stap 2

Gebruik een zaklamp in een donkere kamer. Neem een zaklamp en een familielid of vriend maken patronen op de muur. Patronen moeten gaan naar links, rechts, omhoog, omlaag en diagonaal. Volg de patronen nauw met je ogen.

Stap 3

Volledige doolhoven, woordonderzoeken, puzzels en verborgen afbeelding spellen om te helpen uw ogen focus.

Stap 4

Probeer potlood push therapie. Vaak aanbevolen door oogartsen, gaat push potlood therapie houden een potlood of pen--direct voor je ogen. Houd de potlood en de armlengte afstand van uw lichaam. Langzaam het potlood naar binnen aan uw neus terwijl na de nauwkeurige beweging van het potlood. Het verplaatsen van het potlood te dicht bij je neus zal veroorzaken u tekenen op jezelf.

Stap 5

Neem uw ogen door hun volledige gezichtsveld. Zitten met je hoofd rechte en uw ogen geopend. Omhoog, omlaag, naar links en naar rechts kijken zonder je hoofd te verplaatsen.

Tips

  • Praktijk visie oefeningen twee tot drie keer per dag in vijf minuten durende sessies.
  • Als diepte perceptie alleen een probleem in één oog is, kan uw optometrist aanbevelen oog patchen. Het dominante oog zal worden versteld om te helpen versterken en vergroten van diepte perceptie in het oog van uw zwakker.

Wat die u nodig hebt

  • Potlood of pen
  • Strandbal of ballonnen
  • Woordonderzoeken
  • Puzzels
  • Doolhoven
  • Zaklamp

gerelateerde artikelen