Een buik pijn bij kinderen door de navel

October 16

Een buik pijn bij kinderen door de navel

Buik pijn komen vaak voor bij kinderen, maar ze zijn zelden ernstig. Meeste buik pijn verdwijnen op hun eigen binnen een dag of twee, hoewel een paar eenvoudige stappen kunnen uw kind nog comfortabeler te maken. Raadpleeg uw arts onmiddellijk, hoewel, als uw kind pijn ernstig, is als de pijn gepaard met koorts gaat of uw kind groene gal braakt.

Constipatie

Constipatie is een van de meest voorkomende redenen waarom kinderen buik pijn, vooral in de buurt van de navel. Het wordt meestal veroorzaakt door een gebrek aan water of vezels in het dieet, hoewel stress en andere externe factoren kunnen het verergeren. Geef uw kind fruitsappen, zoals apple of snoeien sap, los van de ontlasting, en dienen zemelen, hele granen, groenten en groene Groenen dagelijks te verhogen van vezel inname. Praat met uw arts als uw kind nog steeds verstopt na het aanpassen van haar dieet. Geef uw kind volwassen laxeermiddelen of minerale olie niet.

Voedselintolerantie

Vaak, een kind kan hebben een buik pijn als gevolg van de vlakte oude indigestie of gas. Deze buik pijn verdwijnen meestal binnen een paar uur. Uw kind kan hebben frequente buik pijn in de buurt van de navel of in meer veralgemeend gebieden vanwege een voedselintolerantie, zoals een allergie voor melk, eieren of tarwe. U kan een toename van de buik pijn opmerken nadat ze eet bepaalde voedingsmiddelen, evenals andere symptomen, zoals een diarree, runny neus, donkere kringen onder de ogen, piepende ademhaling of niezen. Elimineer een voedsel u vermoedt dat een voedselallergie veroorzaken voor twee weken, op het advies van uw arts, om te zien of het probleem verbetert.

Ziekte

Op korte termijn maagpijn gepaard met diarree, braken en koorts wordt meestal veroorzaakt door de buikgriep. Bieden duidelijke vloeistoffen ter voorkoming van uitdroging en geven de milde, makkelijk te verteren voedsel, zoals brood, bananen of appelmoes, zodra de diarree afneemt. Chronische buik pijn kan optreden ergens in de buik, volgens de AskDrSears website, en kan worden veroorzaakt door een intestinale infectie zoals giardia. Chronische diarree begeleidt vaak deze infecties. Raadpleeg uw arts als de diarree en maag pijn als gevolg van ziekte meer dan drie dagen duren.

Stress en emotionele oorzaken

Stress veroorzaakt door te bewegen, school beginnen of soortgelijke overgangen buik pijn en zelfs diarree in kinderen kunnen veroorzaken. Bieden een warme waterfles gemak maagpijn, maar focus meer op het helpen van uw kind gevoel van controle over haar leven te herwinnen. Consistente routines en positieve stimulansen bieden en tijd samen die zich bezighouden met speelse, ontspannende activiteiten. Raadplegen van uw kinderarts als de buik pijn langer dan twee weken duren of vergezeld gaan van andere symptomen, zoals ernstig wangedrag, nachtmerries of frequente boos uitbarstingen.


gerelateerde artikelen