Hoe niet uithongeren op een SAP snel

December 24

Hoe niet uithongeren op een SAP snel

Sap vasten betrekken alleen sappen drinken voor een periode van ergens tussen de één en zeven dagen om uw spijsverteringsstelsel en lichaamsorganen, zoals de lever en de nieren, een rust van het verteren van vast voedsel evenals over het elimineren van toxine van het lichaam te geven. Altijd met uw arts spreken voordat u begint een SAP snel om te voorkomen dat die te weinig calorieën en voedingsstoffen voor uw individuele behoeften.

Meer sappen drinken

Drink meer sappen gedurende de dag om te verhogen uw calorie-inname en voldoen aan uw eetlust. Dr. Ben Kim, eigenaar en beoefenaar van een residentiële vasten en chiropractie kliniek in Toronto, stelt dat u zoveel sap drinken kunt als u nodig hebt terwijl het sap vasten. Hij adviseert ongeveer vijf sappen per dag als het gemiddelde. Een juice drink elke twee tot drie uur ter voorkoming van vermoeidheid en honger pangs uit leidt u naar de pantry voor cookies.

Meer groenten

Maken de meeste van uw sappen op basis van groenten. Groenten zijn suikerarm, veel lager dan veel zoete vruchten zoals mango, ananas en meloenen. Kies nonstarchy groenten zoals lommerrijke Groenen, komkommer, asperge, courgette en selderij. Minimaliseer uw consumptie van sappen met zetmeelhoudende groenten zoals wortelen en bieten zijn hoger in suiker. Een hoge suiker inname kan leiden tot bloed suiker niveaus te stijgen en dalen scherp, dat verhoogt de insuline in het lichaam en leidt tot vermoeidheid en honger hunkeren naar die zou kunnen potentieel leiden overmatig eten tot.

Minimaliseren van vruchten

Minimaliseer uw verbruik van vruchtensappen zoals deze uiteraard hoog in suiker zijn. Dit veroorzaakt weer bloedsuikerspiegel schommelen, waardoor je hongerig kort na eten of drinken en op zoek naar meer voedsel. Een kleine portie fruit toevoegen aan twee tot drie sappen in uw hele dag voor een vleugje zoetheid en smaak. Kiezen voor laag-suiker fruit zoals aardbeien, bosbessen en braambessen in plaats van hogere-suiker ananas, meloenen en mango.

Overwegingen

Het veranderen van uw levensstijl voor uw individuele behoeften tijdens een SAP snel. Als je normaal te oefenen, moet u wellicht om te bezuinigen op de trainingen, terwijl je aan het vasten zijn. Oefening kan het verhogen van uw eetlust en calorische behoeften, waardoor je hongerig en moe. Probeer zachte wandelen of yoga strekt zich ten opzichte van een harde, lange gym-sessie. Water drinken gedurende de dag te blijven gehydrateerd en honger pangs afweren. Luister naar uw lichaam; Probeer te vasten voor één tot drie dagen in eerste instantie om te zien hoe je je voelt fysiek en mentaal.

Tips

  • Doe niet snel voor meer dan 30 dagen zonder toezicht van de arts.

gerelateerde artikelen