Leuk Apple Snacks voor kinderen

May 18

Leuk Apple Snacks voor kinderen

Overzicht

De voedingswaarde van appels maakt ze een gezonde snack voor kinderen. Als uw kinderen vervelen met gewone appel segmenten, gebruik een beetje creativiteit om de vrucht meer beroep. Kinderen kunnen helpen om de apple snacks, het creëren van een kindvriendelijke activiteit voor elke dag van de week.

Gebakken appels

Geeft het bakken van een appel een verschillende textuur en smaak, biedt uw kind een nieuwe ervaring op snack moment. Koken appels, zoals Golden Delicious, Jonagold of Rome schoonheden zijn goede keuzes voor het bakken. Experimenteren met andere apple-rassen als u liever iets anders. Kern van de appels en dan vul hen met een suiker en kaneel mengsel, of gebruikt u andere opties voor vulling zoals noten en rozijnen. Plaats de appels in een pan gevuld met een kleine hoeveelheid kokend water. Bak ze op 375 graden Fahrenheit voor 30 tot 40 minuten. Te dienen, lepel enkele van de sappen van de pan over de appels.

Gedimde Apple wiggen

Gedimde apple wiggen zijn een vereenvoudigde versie van de traditionele karamel of gekonfijte appels. Snijd de appel in partjes met de kernen verwijderd. Gebruik kan ook een meloen baller te snijden uit afgeronde stukken van apple voor de snack als u verkiest. Plaats een sucker stok in elke appel wig- of bal als een houder. Dompel de appels in gesmolten chocolade of karamel saus. Voeg snoep hagelslag, noten, kokos of andere toppings ten slotte de traktatie.

Mini appeltaarten

Gekoelde taart korsten maken mini appeltaarten een eenvoudige snack. U kunt ook mini taart korsten in de taart pannen kopen. Vul de korst ingeblikte appeltaart belegde. Uitrol van extra taart korst, en snijd het met een cirkel cookie cutter te maken van de bovenste korst. Een andere optie is om te snijden van stroken van taart korst te maken van een mand-geweven patroon op de top. Bak de mini appeltaarten op 350 F totdat de korst goudbruin, ongeveer 25 minuten.

Apple Smiles

Twee rode appel segmenten gebruiken voor de lippen van een eetbare mond. Verspreid pindakaas aan één zijde van elk segment van apple. Laat de kinderen plaatsen miniatuur marshmallows langs de rand van de huid-zijde van een van de segmenten maken de tanden. De pinda putter zal de marshmallows op zijn plaats houden. Dekken de marshmallows met het andere apple segment om te vormen van de mond.


gerelateerde artikelen