De beste medicijnen voor zure terugvloeiing

September 13

Er zijn een verscheidenheid van medicijnen voor zure terugvloeiing, volgens de Amerikaanse Academie van Family Physicians (AAFP). Sommige kunnen omgaan met brandend maagzuur problemen onmiddellijk. Zij omvatten antacidum tabletten en vloeistoffen die kunnen worden getroffen wanneer zure terugvloeiing eerste stakingen. Andere geneesmiddelen, bekend als H2-blokkers, bijdragen tot het verminderen van de zuurproductie en zure reflux weg over een periode van uren kunnen houden. Er zijn ook medicijnen protonpomp remmers die de slokdarm genezen kunnen wanneer beschadigd van zure terugvloeiing en ook bepalen zuurproductie genoemd.

Antacida

Over-the-counter antacida zijn gemaakt om snel maagzuur neutraliseren. Tums Rolaids, Mylanta, Maalox, Riopan en Alka-Seltzer zijn vaak de eerste medicijnen aanbevolen voor het verlichten van brandend maagzuur en zure reflux symptomen, volgens de nationale spijsvertering ziekten informatie Clearinghouse (NDDIC). Deze producten verminderen het zuur in de maag. De meeste antacida zijn beschikbaar in tablet of vloeibare vorm. Antacida kunnen hebben bijwerkingen, volgens de NDDIC. Magnesium zout kan leiden tot diarree en aluminium zout kan leiden tot constipatie. Het antacidum producten combineren vaak aluminium en magnesium zouten als tegenwicht voor de gevolgen. De ingrediƫnten van calciumcarbonaat in sommige antacida bieden een goede bron van calcium, maar kunnen ook leiden tot constipatie, zegt de NDDIC.

H2-blokkers

Producten zoals Tagamet HB, Pepcid AC, Axid AR en Zantac zijn H2 blocker medicijnen willen op lange termijn verlichting van de zuurproductie, maar ze werken niet zo snel als antacida, volgens de Mayo Clinic. Mensen die willen voorkomen dat maagzuur of zure terugvloeiing gedurende de dag vaak te gebruiken. Sommige van deze producten makers beweren dat de medicatie zal duren uren na het nemen. Vele H2 blockers beschikbaar zijn over de toonbank, maar sterkte recept medicijnen zijn ook beschikbaar na een bezoek aan de dokter. Er kunnen geringe bijwerkingen van hoofdpijn, misselijkheid, verstopping of diarree met zure verloopstukken en antacida, verklaart de AAFP.

Proton pomp remmers

Om de zuurproductie blokkeren en de tijd gunnen om de beschadigde slokdarm te genezen, zijn protonpompinhibitoren beschikbaar. De producten omvatten Prevacid en Prilosec, Protonix, Aciphex, Nexium. Prevacid en Prilosec zijn beschikbaar over de toonbank. Proton pomp remmers zijn voor mensen die willen vrijstelling van zure terugvloeiing en moeten ook genezing van de esophageal voering, die mensen met gastroesophageal terugvloeiingsziekte of GERD kan overkomen.

Behandeling van Stress

Angst en stress kunnen de symptomen van zure terugvloeiing, volgens de Mayo Clinic verergeren. Als u vindt dat uw brandend maagzuur erger vanwege de angst en stress, de Mayo Clinic raadt aan aromatherapie, hypnose, luisteren naar muziek, massage of ontspanning technieken. Zachte oefening is ook goed, maar alleen wanneer wandelen of rijden een fiets. Krachtige oefening kan brandend maagzuur verergeren.


gerelateerde artikelen