How to Hold ouders verantwoordelijk voor de Discipline van de leerlingen in de klas

December 8

How to Hold ouders verantwoordelijk voor de Discipline van de leerlingen in de klas

Bovenliggende verantwoording is belangrijk wanneer het gaat om het gedrag van uw kind in de klas. Bij gebreke van scholen hebben spijbelen en dalende leerprestaties docenten, bestuurders en wetsmakers op zoek naar manieren om te krijgen en houden van ouders betrokken. Ouders van leerlingen met discipline en andere problemen zijn vaak degenen die zelden gezien of gehoord van door de leraar, niet reageren op pogingen van de leraar om te communiceren, en geven niet op de waarde van het onderwijs aan hun kinderen in het huis, wijst erop Ed DePriest, leerkracht en coach, schrijven voor IdahoEd nieuws. Het vinden van manieren om te blijven betrokken bij de opvoeding van uw kind is de beste manier om verantwoording af te leggen aan zijn leraar, verminderen van discipline problemen en prestaties van uw kind in de klas.

Stap 1

De klas van uw kind deelnemen aan het begin van het schooljaar. Kennen en verstaan van de leraar verwachtingen voor haar klas is een belangrijke eerste stap. School van uw kind kan houden voor een opendeurdag of curriculum nacht waar klas procedures en discipline plannen worden gedeeld. Profiteren van deze kans zullen helpen jou en je kind leren gevolgen voor ongepast gedrag. Leraren moeten bieden gedrukte exemplaren van alle procedures en eisen van zowel jou als uw kind handtekening op alle documenten. Gedrags verwachtingen moeten worden geplaatst op de website van de van de leraar ook net als in een prominente plaats in de klas. Verantwoording en betrokkenheid gedurende het hele jaar is veel gemakkelijker als u goed geïnformeerd aan het begin.

Stap 2

Vrijwilliger in de klas van uw kind. Zelfs als de leerkracht van uw kind vereist geen ouders om te dienen van een bepaald aantal uren van de vrijwilliger in de klas, ziet wordt er helpt u de leeromgeving en hoe uw zoon of dochter functies in die instelling. Ouders zijn vaak verrast door het gedrag van de leraar van hun kind, ervaringen dus wordt regelmatig aan kant helpt u zien wat de leraar ziet. Vrijwilliger om te helpen met excursies, concerten, wetenschap beurzen en andere evenementen die plaats na schooluren om een nog grotere glimp in de school van uw kind ervaring.

Stap 3

Alle ouder-leraar conferenties bijwonen, zelfs wanneer uw kind het goed doet. Dit wegneemt enkele van het stigma voor uw kind als ze voortdurend wordt gericht voor gedragsproblemen. Regelmatig het bijwonen van conferenties en verbonden met de docent via e-mail en de website van de klas blijven laat de leraar weten dat u bereid bent te verantwoordelijk worden gehouden voor het gedrag en de prestaties van uw kind en klaar om te doen wat nodig is zijn om uw kind succesvol te maken. Als u niet beschikbaar de dag van conferenties als gevolg van werk verantwoordelijkheden bent, bieden alternatieve tijden en datums wanneer u met de docent ontmoeten kunt.


gerelateerde artikelen