Red Raspberry Leaf Tea induceren arbeid?

December 6

Red Raspberry Leaf Tea induceren arbeid?

Als u het einde van uw zwangerschap-- en in sommige gevallen nadert, passeren uw vervaldatum zonder leveren--het is natuurlijke willen voor het opwekken van arbeid. Hoewel er vele natuurlijke en kruiden inductie technieken die je hebt misschien gehoord over--rode framboos blad thee onder hen--hebben weinigen geen steun in de wetenschappelijke literatuur.

Late zwangerschap

Als u het einde van uw zwangerschap nadert, voorbereiden veranderingen in uw lichaam u om te leveren van de baby. Voor uw baby om geboren te worden, moet de baarmoederhals rijpen. Cervicale rijping omvat het verzachten, geweest of dunner en verwijding van de baarmoederhals, uitleggen van Drs. Michael Roizen en Mehmet Oz in hun boek "u: het hebben van een Baby." Dit proces is afhankelijk van chemische signalen die worden niet volledig begrepen, hoewel ze lijken te worden bemiddeld door chemische stoffen genaamd prostaglandines. Nadat de baarmoederhals rijp wordt, de baarmoeder begint contracten, die de baby uitzet.

Rode framboos thee

Terwijl het heeft geen invloed op cervicale rijping, verhoogt rode framboos thee zogenaamd de baarmoeder contractility en sterkte van de samentrekkingen van de baarmoeder. Dit wordt verondersteld door sommigen gezien als het verkorten van de duur van de arbeid en verbeteren van de effici├źntie van de uteriene contracties, vermindering van de arbeid ongemak. In een 2001 studie gepubliceerd in the "Journal of Midwifery and Women's Health," M. Simpson en collega's opmerking bewijs dat rode framboos thee arbeid--de duwen fase--verkorten door een zeer kleine hoeveelheid, maar ze geen bewijs van arbeid inductie aangifte doen.

Thee veiligheid

In het algemeen, hoewel rode framboos thee is niet beschouwd als een effectieve agent voor inducerende arbeid, is het waarschijnlijk veilig voor gebruik in late zwangerschap, merkt de Simpson-studie, die gemeld geen nadelige gevolgen van thee gebruiken op zwangere vrouwen of hun ontwikkeling baby's. Dr. E. Ernst, adviseert in een studie van de 2003 gepubliceerd in het "Britse tijdschrift voor Obstetrie en gynaecologie," echter voorzichtigheid op grond van het feit dat als de thee werkt, kan het al te sterke uteriene contracties induceren. Ernst adviseert tegen het gebruik van de thee tijdens de zwangerschap.

Labor inductie

In het algemeen, is het heel moeilijk voor het opwekken van arbeid buiten een medische instelling. Hoewel er medicijnen en medische technieken die arbeid vrij voorspelbaar induceren kunnen, hoeft kruidensupplementen, thee├źn en natuurlijke inductie technieken niet veel steun bij het onderzoek. Bovendien, terwijl het is natuurlijk te willen ontmoet uw baby, als u nadert het einde van uw zwangerschap, vergeet niet dat de laatste weken van ontwikkeling belangrijk voor de gezondheid van uw baby, met name ten aanzien van de longen en de hersenen functie zijn. Als zodanig overleg altijd met uw arts voordat u probeert een inductie-techniek.


gerelateerde artikelen