Wat zijn de oorzaken van gezwollen ogen zakken?

May 27

Wat zijn de oorzaken van gezwollen ogen zakken?

Zwelling in de zakken onder de ogen is zelden ongemakkelijk kan, maar voor veel mensen het een moeilijke fysieke kenmerk te accepteren. De zwelling kan je gezicht te kijken van de oudere en meer vermoeid, en in sommige gevallen kan het verstoren van de Toon van uw huid als gevolg van de aanwezigheid van bloed in de zakken. Deze zwelling kan om verschillende redenen optreden.

Identificatie

Wat zijn de oorzaken van gezwollen ogen zakken?

Zwelling in de zakken van uw ogen heeft de neiging om te verschijnen net onder de ogen. Een verdikte flard van huid lijken te worden te buigen kan, en het rood of paars van kleur als het bloed is het invullen van het oppervlak onder. De zwelling en de kleur is meestal beperkt tot de zakken van de huid direct onder het oog. U kan zich ook voordoen jeuk op de locatie en in zeldzamere gevallen kan er een gevoeligheid.

Oorzaken

Wat zijn de oorzaken van gezwollen ogen zakken?

Zwelling in de zakken rond je ogen kan worden veroorzaakt door een breed scala van problemen, variërend van onschadelijk erfelijkheid tot meer ernstige allergieën. Zwelling kan ook worden veroorzaakt door het verkrijgen van een onvoldoende hoeveelheid slapen 's nachts, en bloed kan vullen de haarvaten als je slaapt, waardoor het uiterlijk van de zwelling gedurende de dag. Vochtretentie kunnen ook een oorzaak, volgens CNN Health.

Preventie/oplossing

Wat zijn de oorzaken van gezwollen ogen zakken?

Als u gezwollen ogen als gevolg van plat op je rug te slapen ontwikkelt, kunt u gebruik van een grotere kussen of overwegen verheffen het hoofd einde van je bed te maken van een helling en helpen het bloed stromen van de zakken onder uw ogen in de nacht. Zwelling van vermoeidheid is alleen verholpen door het krijgen van meer slapen 's nachts. Zwelling als gevolg van erfelijkheid kan niet verzacht worden behalve door medische procedures, en allergieën kunnen worden behandeld met een antihistaminicum en de eliminatie van de irriterende, hoewel het extra stappen nodig kunnen worden genomen.

Procedures

Wat zijn de oorzaken van gezwollen ogen zakken?

Als u lijdt aan chronische zwelling in uw ogen, kunnen een paar procedures verlichten deze fysieke functie. Laser resurfacing en chemische peeling behandelingen kunnen helpen verbeteringen en aanscherpingen van de huid, verminderen van de verschijning van de zwelling. Zij kunnen ook vervagen en eventueel elimineren verkleuringen die de zichtbaarheid van de gezwollen zakken accentueren. Blepharoplastiek is een chirurgische ingreep waarbij een chirurg elimineert overtollig vet en huid, vermindering van de Ardennen van de zakken onder uw ogen.

Overwegingen

In de meeste gevallen, zwelling rond de ogen is slechts een tijdelijke reactie en vormt geen bedreiging voor uw gezondheid. Zelfs chronische gevallen zijn onschadelijk, maar als u andere symptomen i.s.m. de wallen ontwikkelt, met name die met betrekking tot een allergische reactie, onmiddellijk een arts contacteren. Ernstige allergieën die gaan onbehandeld kunnen levensgevaarlijk zijn.


gerelateerde artikelen