De enige dieet eiwit voor een snel gewichtsverlies

January 12

De enige dieet eiwit voor een snel gewichtsverlies

Eiwitrijke, koolhydraatarme diëten zijn al bijna 40 jaar, volgens MayoClinic medewerkers. Als u probeert om gewicht te verliezen snel, is er mogelijk een proteïnedieet enige kunnen helpen. Na een enige proteïnedieet omvat het elimineren van alle koolhydraten en krijgen alle uw voeding uit eiwitten. Door dit te doen, kunt u tot 15 pond verliezen in twee weken, volgens de website van het Atkins dieet. Maar het is belangrijk om te begrijpen van de risico's en nadelen van dit dieet omdat het tot decencies van de voeding leiden kan, een verhoogd risico van kanker of andere gezondheidscomplicaties.

Geschiedenis

Robert C. Atkins gemaakt het Atkinsdieet in 1972. Dit dieet wordt verondersteld te hebben begonnen de eiwitrijke, koolhydraatarme trends. Sindsdien zijn er vele andere eiwitrijke diëten zoals het South Beach dieet opgedoken. De vordering achter deze diëten is gebaseerd op het feit dat het lichaam eerst koolhydraten verbrandt. Door het elimineren van koolhydraten dwingen u uw lichaam opgeslagen om vet te verbranden in plaats daarvan.

Functies

Een enige proteïnedieet gaat koolhydraatarme diëten een stapje verder doordat ze allemaal samen. Dit stimuleert gewichtsverlies en dwingt het lichaam volledig afhankelijk van opgeslagen vet. Dit is een moeilijk dieet te volgen. Onder dit plan eten je niet suikerhoudende gebak, brood, pasta's, granen, fruit, noten of alcohol. In plaats daarvan zal u verbruiken vis, kip zonder vel, mager rundvlees, varkensvlees en magere zuivelproducten.

Resultaten

Studies hebben geconstateerd dat mensen op deze diëten afvallen. Aanvankelijk, is het gewichtsverlies sneller dan normale diëten. Maar studies hebben geconstateerd dat overuren alleen-eiwit diëten tot de dezelfde mate van gewichtsverlies als elke calorie-beperkt dieet leiden. Daarom wijt veel voedingsdeskundigen het verlies van het gewicht aan de calorie-beperking omdat onder dit dieet u minder voedsel keuzes hebt en waarschijnlijk minder te eten.

Overwegingen

Als je ervoor kiest om dit dieet te volgen moet u kiezen van gezonde eiwitbronnen. Als je de meeste uw proteïne van rood vlees, kunt u uw risico op hart-en vaatziekten, verhogen volgens Katherine Zeratsky, voedingsdeskundige. Of als u uw proteïne van full-vet zuivelproducten of full-vet pindakaas, u kan krijgen gewicht in plaats van verliezen.

Waarschuwing

Als u een dieet eiwit alleen te lang volgen treden Voedingstekorten, volgens Zeratsky. U hebt ook niet genoeg vezel. Dit kan leiden tot constipatie en uw risico voor bepaalde vormen van kanker kan vergroten. Hebt u van nier of lever ziekte, diabetes of zwanger zijn of borstvoeding geven, praat met uw arts voordat u begint een enige proteïnedieet.


gerelateerde artikelen