How to Lose 5 ponden yoghurt en havermout eten twee keer per dag

June 23

How to Lose 5 ponden yoghurt en havermout eten twee keer per dag

De sleutel tot het verliezen van 5 ponden vermindert uw calorie-inname. Volgens de Mayo Clinic, worden gewichtsverlies bereikt alleen door verbranding van meer calorieën dan u verbruikt---u maken van een tekort van 3500 calorieën wilt te laten vallen van 1 pond. Afhankelijk van de toppings bevat een typische maaltijd van yoghurt en havermout ongeveer 300 calorieën, waardoor u twee vullen maaltijden op slechts 600 calorieën totale. U kunt met een 500-calorie-diner en sommige gezonde snacks, drie vullen maaltijden en enkele snacks op 1200 tot 1500 calorieën per dag hebben. Raadpleeg uw arts voordat u begint met een nieuw dieet of oefening plan.

Stap 1

Kies vetarme yoghurt. Volgens Dr. Eric Braverman, auteur van "De jongere (dunnere) u dieet," bevat nonfat yoghurt niet de nodige vetten om te helpen met gewichtsverlies. Smaak yoghurt bevat extra calorieën, dus sturen duidelijk van die rassen.

Stap 2

Selecteer gewoon havermout op te nemen in uw maaltijden. De ouderwetse variëteit is een goede keuze omdat er meestal geen toegevoegde suikers en veel minder natrium dan in pakketten van de smaak van havermout. Vervangen door water afgeroomde melk bij het maken van uw havermout te verhogen van uw eiwitinname.

Stap 3

Vervang twee maaltijden, misschien ontbijt en lunch, met een maaltijd van havermout en yoghurt. Onderzoek gepubliceerd in het "International Journal van obesitas" gevonden dat dieters die drie porties yoghurt per dag aten 22 procent meer gewicht dan dieters die calorieën verloren snijden zonder toevoeging van calcium aan hun dieet.

Stap 4

Variaties toevoegen aan uw yoghurt. Voeg honing of kaneel naar smaak uw yoghurt en houden een low-calorie maaltijd. Zijn onder andere vers fruit, zoals bosbessen of aardbeien, aan een meer complete maaltijd maken. Meng in een kleine hoeveelheid hele korrels muesli aan uw yoghurt. Voor een snack, yoghurt als een duik met uw favoriete verse groenten te gebruiken.

Stap 5

Vers fruit met uw havermout te maken een zoeter maaltijd omvatten. Haverzemelen of lijnzaad te verhogen van de vezel in je havermout, die u helpen zal te voelen volledig langer toevoegen.

Stap 6

Eet een verstandige, caloriearm eten om te afvallen, zoals gebakken zalm of kip en gestoomde groenten. Vers fruit of groenten voor een gezonde snack overdag toevoegen. Omvatten dagelijkse oefening gedurende ten minste 30 minuten aan je helpen 5 pond te verliezen.


gerelateerde artikelen