Familie-activiteiten in en nabij Battle Creek (Michigan)

June 28

Familie-activiteiten in en nabij Battle Creek (Michigan)

Of u gewoon zuidwestelijke Michigan passeren bent of daar wonen, vindt u tal van activiteiten die de hele familie samen in het gebied genieten kunt. Battle Creek, bekend als de stad van granen, dankzij het aantal granen makers met fabrieken rond de stad, heeft meer te bieden dan alleen haar jaarlijkse granen Festival elk juni.

Indoor plezier

Pronken met je bowling vaardigheden op M-66 kom, die 56 rijstroken voor uw gezin bowling plezier heeft. Als de kinderen leuk vinden, meld ze voor een van de M-66 bowling competities. Als uw gezin in de stemming voor een duik, neem hen aan de Battle Creek YMCA pool. De YMCA biedt familie zwemmen tijden en zelfs familie training keer zodat je in vorm samen krijgen kunt. Battle Creek heeft ook drie bioscopen voor die luie dagen: goedkope Flicks, Lakeview Square 10 en W. Columbia 7. Grijpen sommige popcorn en leun achterover en geniet van de show.

Leuk buiten

Wanneer de kinderen het gevoel dat een wandeling over de wilde kant, bezoek de Binder Park Zoo. Hier, ze kunnen voeden de giraffen of, met een beetje planning vooraf, u kunt deelnemen aan ontbijt voor de dieren, als kinderen een kans om nog meer dieren voeden. De dierentuin biedt ook een nachtelijke reis waarin games, een nacht wandeling en een dierlijke presentatie met levende dieren. Wanneer iedereen in de stemming voor de lol, probeer Riverview recreatie. Naast de minigolf en batting kooien, er is ook een halve mijl kartbaan, een bumper boot vijver, videospelletjes en een plaats om uw eigen Beer gevuld. Oudere kinderen kunnen genieten van een potje paintball bij Paintball Excalibur. Met meer dan 40 hectare te zwerven, kunt u spelen met hen of gewoon grijpen wat te eten en ontspannen.

Rustiger tijden

Uw gezin kan gaan wandelen en doen sommige vogels kijken bij de W.K. Kellogg Bird Sanctuary, gelegen op 12 mijl ten noordwesten van Battle Creek in Augusta. Het heiligdom biedt 180-hectare van wildlife habitats ligt op 40 hectare Wintergreen Lake. Naar meer natuur beleven, bezoek de 72 hectare Leila Arboretum, die beschikt over meer dan 2.000 bomen, thema bloemen tuinen, tuinhuisjes, sculpturen, zit bankjes en een labyrint van vrede, evenals het glooiende heuvels perfect voor de winter rodelen. Als je er tussen mei en oktober, bezoek de Children's Garden, een omheinde, Tuin van 1 hectare specifiek gemaakt voor familie leren.

Kansen om te leren en te kijken naar de hemel

Hebt u een geschiedenis buff in de familie, stoppen door het Huis-Museum van Kimball. Dit elegant bewaarde stuk van Battle Creek de geschiedenis werd gebouwd in 1886. Naast historische artefacten, beschikt het huis over een ruimte gewijd aan de Sojourner Truth, de ex-slaaf afschaffing leider. Het heeft zelfs de enige bekende handtekening liet ze achter. Het Museum Kingman zorgt voor uw gezin met leermogelijkheden in natuurlijke historie en wereldcultuur, met een verscheidenheid aan exposities onder andere over ijsberen en een Indiaanse vertonen. Het heeft ook een planetarium voor de stargazers in uw groep. Echter, als uw gezinsleden liever kijken naar de hemel dag, u niet wilt missen de jaarlijkse Battle Creek veld of Flight, een vliegshow en ballon festival. Het wordt meestal gehouden voor een week in juli, dus je moeten zult plannen en de tijd van uw bezoek als u niet in het gebied woont.


gerelateerde artikelen