How to Lose Weight verbruiken 1200 calorieën per dag

November 5

How to Lose Weight verbruiken 1200 calorieën per dag

De manier waarin u afvallen verbruiken 1200 calorieën is per dag veel als een ander type van dieet. Je kijken wat je eet terwijl het verhogen van de energie-uitgaven ter bevordering van gewichtsverlies. Maar volgens de National Institutes of Health, een 1200-calorie dieet is alleen aan te raden voor vrouwen. Mannen mag niet minder dan 1.500 calorieën per dag consumeren, tenzij onder de hoede van een medische professional.

Stap 1

Praat met uw zorgverzekeraar. De National Institutes of Health raadt praten met een arts of een diëtist voordat u begint elk dieet, zelfs die beweerde te zijn medisch of voedingswaarde veilig.

Stap 2

Het stellen van een doel. Met een soort van gewichtsverlies programma beweert de Cleveland Clinic dat u moet stellen van een doel gewichtsverlies in ponden en tijd. Als je hoopt te verliezen van 25 kg, moet u ook bepalen van de hoeveelheid tijd die u wenst om dit te bereiken. Dit doel moet echter zijn haalbaar, dus met vermelding van u zou willen verliezen 25 kg in een maand kan vrij hoog, omdat die als bijna 7 kg per week, dat 5 lbs. is werkt meer dan aanbevolen voor een gezond gewicht-verlies.

Stap 3

Bepalen hoe veel van een calorie tekort 1200 calorieën creëert in een loop van een week. Voor vrouwen, beginnen met het schatten van uw huidige calorie behoefte: [(4.35 x gewicht in ponden) + (4.7 x hoogte in inch) - (4.7 x jaar) + 655] x 1.2. Vervolgens, aftrekken, zoals 1200 calorieën van dit totaal.

Indien u aantonen dat uw dagelijkse calorie behoefte 1.750 calorieën is, biedt eten van 1200 calorieën per dag een calorie tekort van 550 calorieën, die neer op een 3,850-calorische tekort voor de week komt. Dit geeft een gewichtsverlies van meer dan 1 pond, sinds 3500 calorieën staat gelijk aan 1 pond van vet, volgens de National Institutes of Health.

Stap 4

Het eten van een ontbijt hoog in vezel. Een vezelrijk ontbijt is een belangrijk onderdeel van elk dieet, adviseert de Harvard Medical School. Zelfs een 1200-calorie dieet moet beginnen met een ontbijt hoog in vezel. Vezelrijk graan gemengd met vezelrijk fruit, zoals appels, peren, bananen, bosbessen en frambozen, bieden een grote hoeveelheid vezels om de dag te beginnen.

Stap 5

Eet een gezond, goed uitgebalanceerd lunch. Calorieën om laag te houden, stok met groenten, peulvruchten, volkoren pasta en mager deelstukken van vlees. Zorg ervoor dat afmeten van de porties om te kunnen inschatten calorieverbruik voor de maaltijd.

Stap 6

Eet een lichte maaltijd. Krijg uw proteïne van vis, gevogelte of peulvruchten, en zorg ervoor dat bevat veel groenten en gehele korrels, omdat ze natuurlijk laag in calorieën. Dit moet helpen om je ongeveer 1200 calorieën voor de dag.

Stap 7

Laat ruimte voor snacks. Een midmorning en een kinderfeestje kunt houden honger op afstand, dus laat calorie kamer voor een paar van snacks, zoals groenten, fruit, magere zuivelproducten en zelfs noten.

Stap 8

Aandacht besteden aan wat je drinken. Aangezien de 1200 calorieën is relatief laag voor calorie verbruik, aandacht besteden aan wat je drinken. Veel vruchtensappen, frisdranken en koffie hebben meer dan 100 calorieën per portie, die uw calorie verbruik meer dan 1200 calorieën verhogen kunnen.

Stap 9

Vermijd voedsel hoog in suiker en hoog in vet, dringt er bij de National Institutes of Health. Deze producten bevatten meestal meer calorieën dan vers fruit, groenten en gehele korrels.

Stap 10

Stimuleren van extra weight loss met oefening. U kunt verhogen van uw calorische tekort, en daardoor moedig verder verlies van het gewicht, met een oefenprogramma, zelfs op een 1200 calorieën dieet. De nationale instituten adviseren 30 minuten van oefening opwaarts drie dagen per week. De Mayo Clinic adviseert 30 tot 60 minuten de meeste dagen van de week. Bespreken welke optie het beste is voor u met een medische professional.

Stap 11

Overwegen een gewicht verlies dagboek starten. Een gewicht verlies dagboek kunt u bijhouden van uw calorieverbruik te handhaven van een 1200-calorie dieet evenals het schatten van het aantal calorieën die je tijdens het sporten verbrandt.

Waarschuwingen

  • Hoewel mannen maar liefst 1500 calorieën per dag consumeren moeten, kan uw arts aanbevelen met een zeer laag caloriedieet ter bevordering van de snelle gewichtsverlies. In deze situatie, volg uw doctor's orders, zoals andere gezondheidskwesties mogelijk dit soort gewichtsverlies programma. Maar alleen onder toezicht van een medische professional. Mannen moeten niet proberen een zeer lage caloriedieet op hun eigen.

Tips

  • Mannen kunnen hun calorie behoefte bepalen met behulp van een soortgelijke vergelijking gebruikt voor vrouwen: [66 + (6.23 x pond) + (12,7 x inch) - (6.8 x jaar)] x 1.2. De opneming van deze vergelijking niet bevorderen een 1200 calorieën dieet voor mannen, tenzij onder de hoede van een medische professional.

gerelateerde artikelen