Herbal Remedies voor Xanax, ontwenningsverschijnselen

November 10

Herbal Remedies voor Xanax, ontwenningsverschijnselen

Xanax is de handelsnaam voor alprazolam, een benzodiazepine medicijn gewoonlijk voorgeschreven voor angststoornissen, paniek stoornissen en milde depressie. Zoals met andere psychoactieve drugs, Xanax kan leiden tot afhankelijkheid, en u kunt genieten van intrekking als u stoppen met het gebruik. Ontwenningsverschijnselen eventueel verlies van eetlust, slapeloosheid, angst, paniek aanvallen, misselijkheid, braken, krampen en geheugenverlies. Kruiden kunnen helpen verlichten enkele van deze symptomen. Raadpleeg uw zorgverzekeraar voordat u begint een kruiden-behandeling.

Kruiden acties

Herbal remedies voor Ontwenningsverschijnselen Xanax werken op verschillende manieren. Nervine kruiden helpen u ontspannen en slapen. Carminative kruiden Ontspan uw maag en kunnen helpen met misselijkheid, braken en maag krampen. Kruiden voor de hersenen kunnen helpen met geheugenverlies. Neem contact op met een gekwalificeerde beoefenaar voor advies over gebruik, de dosering en de voorbereiding van deze kruidengeneesmiddelen.

Passiebloem

Passiebloem, of Passiflora incarnata, is een overblijvende klimplant inheems in Noord-Amerika. Herbalists gebruik de bladeren en stengels voor de behandeling van angst, slapeloosheid en nerveuze maag. Passiebloem is rijk aan chemische stoffen genaamd maltol en ethylmaltol, die invloed op het centrale zenuwstelsel. In hun 2001 boek "Herbal Remedies," natuurgeneeskundige artsen Asa Hershoff en Andrea Rotelli staat kan die Passiebloem slapeloosheid, die gekoppeld aan de drug terugtrekking is verlichten. Dit kruid niet combineren met andere sedativa of antidepressiva.

Kamille

Kamille is Matricaria recutita, een oude kruidenmiddel voor maag stoornissen en angst. De bloemen zijn rijk aan etherische olie, flavonoïden en coumarinen en Kamille heeft nervine, carminative en antispasmodic acties. Drug terugtrekking en de prikkelbaarheid hierdoor kunnen leiden tot een scala van gastro-intestinale problemen. In zijn 2003 boek "Medische fytotherapie: de wetenschap en praktijk van kruidengeneeskunde" verklaart de klinische kruidkundige David Hoffmann, FNIMH, Bischof, dat Kamille is vooral handig voor spijsverteringsstoornissen, met inbegrip van verlies van eetlust, diarree, krampen, zweren en gas, die uit angst en spanning voortkomen. Gebruik dit kruid niet hebt u allergieën aan leden van de Aster familie.

Bacopa

Bacopa, Bacopa monniera, is een klein sappig native naar India. Het bekend als brahmi in de Indiase Ayurvedische geneeskunde en beoefenaars gebruiken voor de behandeling van angst en geheugenverlies. Bacopa bevat krachtige alkaloïden, saponines en flavonoïden. Geheugenverlies kan een neveneffect van Xanax, en intrekking kan maken het erger. Bacopa, bekend als "hersenen tonicum" in India, kan helpen verlichten deze symptomen. In hun 2000 boek "The kruiden drogisterij" leggen Dr. Linda B. White en medicinale plant expert Steven Foster dat bacopa kan versterken je geheugen en concentratie te verbeteren door verbetering van de verbindingen van de zenuwcel. Bacopa niet combineren met anti-epileptica of antidepressiva.


gerelateerde artikelen