How to Cook Stouffer van bevroren lasagne

October 11

How to Cook Stouffer van bevroren lasagne

Prefrozen maaltijden kunnen lifesavers ongeacht de grootte van uw gezin. Hoewel u denkt misschien tweemaal over het aanschaffen van bevroren maaltijden die makkelijk zijn te bereiden thuis, kunnen maaltijden die vereisen meerdere ingrediënten of nemen meer dan een paar minuten van uw tijd om te bereiden, zoals lasagne, gerechten u genieten van minder vaak of helemaal niet geworden. Om te overtuigen u graag lasagne terug op het dinermenu van uw, maakt de Stouffer bedrijf beschikbaar talrijke soorten bevroren lasagne die u in uw conventionele oven en, voor kleinere presenteren maten, uw magnetron koken kunt.

Conventionele Oven koken methode

Stap 1

Inspecteer het vak dat uw lasagne komt in om te zien of het een dooiende optie. Als dat zo is, kunt u verwijderen de lasagne uit de vriezer en het ontdooien in de koelkast voor maximaal 48 uur vóór het koken. Deze optie is beschikbaar als een manier om de kooktijden soorten grotere portie grootte Stouffer de lasagne te versnellen.

Stap 2

Verwarm uw oven aan tussen 350 en 400 graden Fahrenheit, afhankelijk van het bedrag dat u koken. Bijvoorbeeld, Verwarm uw oven aan 350 graden Fahrenheit voor een twee-serving 10.5 oz. pakket en 400 graden voor een familie-formaat, 96 oz. pakket.

Stap 3

Verwijder de lasagne uit het vak, dat het komt in en zet het op een bakselblad.

Stap 4

Ontdek de lasagne door de plastic folie verwijderen van kleinere presenteren maten en de aluminium deksel van grotere maten.

Stap 5

Maken van een lichte vouw in het midden van de aluminium deksel en stel deze in op de grote pan van lasagne, vormen een tent over de pan.

Stap 6

Stel het bakken blad- en lasagne in uw oven. Bak kleinere maten ongeveer 48 minuten, ontdooide grotere maten voor ongeveer 50 tot 60 minuten en bevroren grotere maten ongeveer 1 uur en 40 minuten, het verwijderen van de beschermend tent tijdens de laatste 15 tot 20 minuten koken.

Stap 7

Plaats een thermometer van het vlees in het midden van de lasagne om ervoor te zorgen dat de interne temperatuur van elke grootte lasagne ten minste 160 graden Fahrenheit is voordat het verwijderen van de bakplaat van uw oven.

Stap 8

Verwijder de lasagne uit de oven. Kleinere maten om te zitten op de bakplaat voor vijf minuten en grotere maten te zitten voor 15 tot 20 minuten voor het snijden en serveren ze toestaan.

Magnetron koken methode

Stap 1

Inspecteer het vak dat uw lasagne komt in om te zien of het een magnetron koken optie. Deze optie is beschikbaar als een manier om de kooktijd van kleinere portie grootte rassen van de Stouffer lasagne te versnellen.

Stap 2

Verwijder de lasagne uit de doos komt het in en één of twee snoeien in de plastic folie om stoom te ontsnappen als de lasagne kookt.

Stap 3

Kook de lasagne op "Hoog" vier minuten en verwijder de plastic folie zodat de lasagne afwerkingen koken ontdekt.

Stap 4

Uw magnetron ingesteld op gemiddeld of 50 procent, en blijven koken voor andere vier minuten.

Stap 5

Een thermometer van het vlees in het midden van de lasagne invoegen en ervoor zorgen dat de inwendige temperatuur ten minste 160 graden.

Stap 6

Uw magnetron timer instellen voor vijf minuten en laat de lasagne te rusten in uw magnetron gedurende deze tijd.

Stap 7

De lasagne uit uw magnetron verwijderen en serveren.

Tips

  • Als u een Stouffer de lasagne in uw koelkast ontdooien, u kan niet refreeze uw maaltijd en het binnen 48 uur moet koken.

Wat die u nodig hebt

  • Ovenwanten
  • Bakplaat
  • Vlees thermometer
  • Keuken schaar

gerelateerde artikelen