How to Get Rid van Acne Pock merken

October 7

How to Get Rid van Acne Pock merken

Het wegwerken van acne eens en voor altijd kunnen een heel bevrijdend gevoel. Echter, als een stelletje pock merken zijn achtergelaten, is het waarschijnlijk dat u nog erger over jezelf voelt dan je deed toen je het breken uit. Maar wanhoop niet. Er zijn dingen die je kunt doen die zullen verbeteren van de textuur van uw huid en uw pock merken zelfs geheel verwijderen.

Stap 1

Don't rush. Wachten om volledig te genezen voordat je probeert grote litteken-verwijdering procedures. Wanneer een acne smet geneest, roodheid, irritatie, kan achterlaten en dips en deukjes in de huid. In sommige gevallen zal deze littekens verdwijnen op hun eigen tijdig, of op zijn minst verbeteren. Geven uw huid ten minste zes maanden om te helen op eigen voordat u buitengewone maatregelen te nemen.

Stap 2

Vraag uw arts over vulstoffen. Dermale vullers elimineren de verschijning van uw pock merken. Een dermatoloog zal het merk pock injecteren met een stof zoals vet of collageen invullen en maken het zelfs met de rest van je gezicht. Hoewel u hebben dit gedaan om de paar maanden voor onbepaalde tijd moet, maak vulstoffen pock merken verdwijnen voor een tijd.

Stap 3

Het uitvoeren van een chemische peeling. U kunt kopen milde over-the-counter schillen net als glycolzuur, die zachtjes presenteert de bovenste laag van de huid om gezonder en soepeler huid eronder zichtbaar te maken. U kunt dit uitgevoerd door een dermatoloog, die gebruik van een sterkere formule maken zal hebben. Dit laat je huid meer geïrriteerd aanvankelijk, maar de resultaten zijn veel dramatischer.

Stap 4

Dermabrasie met uw dermatoloog bespreken. Deze procedure vereist het gebruik van een diamant-tipped apparaat met zand uit uw huid. De bovenste laag wordt verwijderd zodat nieuw weefsel groei en collageenproductie worden aangemoedigd. Na genezing, uw huid zal er beter uitzien en uw pock merken minder zichtbaar moeten zijn.

Stap 5

Operatie ondergaan. Genaamd excisie, gaat deze operatie snijden van uw acne litteken en naaien van de huid eromheen. Dit kan een nieuwe litteken verlaten, maar het is over het algemeen veel minder opvallend dan een depressief pock-mark.


gerelateerde artikelen