Aanwijzingen voor het bakken tortilla's in Taco Salade kommen

July 28

Aanwijzingen voor het bakken tortilla's in Taco Salade kommen

Presentatie van taco salade in een eetbare kom niet alleen leent een feestelijk tintje aan uw maaltijd, maar biedt de gasten te voegen extra crunch aan de salade als zij werk hun weg naar beneden. In het geval van taco salade duurt deze culinaire tovenarij minder dan 20 minuten voor te bereiden en bakken met behulp van winkel koopt tortilla's. Kiezen nonstick kokende nevel, in plaats van te borstelen op olie, maakt het werk nog sneller gaan. In de meeste gevallen zult u gebruik 8-inch of 10-inch tortilla's en kook ze in een 350 graden Fahrenheit oven. Gebruik voor taco cups, 6-inch tortilla's.

Gegoten Magic

Met behulp van een set van tortilla kom mallen zorgt voor taco kommen die uniform in kleur en vorm, en die kan zelfs worden gestapeld voor een taco salade partij. Na het spuiten van zowel de schimmel en één zijde van de tortilla met koken spray, drukt u op de tortilla, gespoten zijde naar beneden, tegen de gevouwen muren van de schimmel. Bak ze gedurende de tijd die is opgegeven door de fabrikant--vaak over 9 tot 10 minuten. Als ze uit de oven komen, laat het afkoelen van de schelpen iets voordat u ze voorzichtig uit de mal verwijdert.

Tortilla's verscholen-in

Ovenvaste kommen of kleine ronde braadpan gerechten zijn perfect voor het organiseren van tortilla's in een schaal-achtige vorm van buitenaf, zoals ze bakken. Spray zowel de binnenkant van de kommen en één zijde van de tortilla met koken spray en druk vervolgens op de tortilla's, gespoten-zijde naar beneden, in de kommen. Taart gewichten, droge bonen of folie gedrukt in de gevormde tortilla's zal helpen houden hen in de plaats. Bak de tortilla ongeveer 9 minuten. Nadat u de gewichten uit de binnenkant van de taco schelpen verwijderen, moet u de taco schelpen volledig afkoelen alvorens ze voorzichtig tevoorschijn uit de kommen.

Gedrapeerd lekkernijen

Verfrommeld-up ballen van aluminiumfolie kunnen perfect bruikbaar taco schelp "mallen." In dit geval is de schimmel een interne, wat betekent dat de tortilla is gedrapeerd over, wat resulteert in een snellere-koken, crispier kom. Spray zowel de tortilla's en het oppervlak van de folie van 3-inch of 4-inch ballen met koken spray, en stel vervolgens de ballen op het bakken bladen en de tortilla's over de ballen te draperen. Kunt u de randen van de taco kom als vrije-vorm of uniform als u nodig hebt als u hen rond de bal folie knijpen. Een 5-minuten sessie in de oven zal een licht knapperig kom opleveren. Laat het nog een minuut of twee voor een extra knapperig.

Krokante Cups

Muffin blik en kleine tortilla's handig zijn voor het maken van taco bekers, die ideaal zijn voor serveren aan kinderen of hartige hors d'oeuvres bijeenkomen. Tuck gespoten 6-inch tortilla's in de gespoten holten van muffin blikken, gespoten zijde naar beneden. Zorg ervoor dat de resulterende plooien het midden van de cup niet verdoezelen. Voor een meer vrije vorm blik, flip-de muffin blikken over het gehele oppervlak van de muffin tin back-ups maken met koken spray spuiten en drape kleine tortilla's tussen muffin bekers om te vormen van de golvende cup-vormen.


gerelateerde artikelen