De beste goedkope bergfietsen

September 11

De beste goedkope bergfietsen

De technologieën in de best presterende mountainbikes kunnen schandalig duur. Gelukkig, mountainbikes bestaan voor elk soort begroting. Voor beginners of vooral zuinig renners, kan wetende hoe krijg ik de beste fiets voor veel minder geld maken een groot verschil in kwaliteit van de rit De beste goedkope mountain bikes evenwicht duurzaamheid en gewicht met een lage prijs. Het is belangrijk dat de betrouwbaarheid van goedkopere onderdelen; je zou kunnen eindigen besteden van het geld dat u bespaard reparaties.

Schrikbarend duur

Een van de duurste componenten op een mountainbike is het systeem inzake schorsing. Een volledige opschorting fiets beschikt over een paar duim van reizen langs pneumatisch of Openspringende schokdempers op de voorvork en onder de stoel. Afhankelijk van het soort terrein die u verwacht te worden geconfronteerd, kan je waarschijnlijk afzien van één of beide crisissen zonder in te boeten op uw vermogen om te controleren de fiets. Een hardtail fiets beschikt over een schok in de vork en een stijf achterwiel, terwijl een stijve fiets helemaal geen schokken heeft. Hardtail of stijve mountainbikes zijn eenvoudiger dan volledige schorsing fietsen, waardoor de kosten van onderhoud.

Heavy Metal

Voor de beste goedkope mountain bike frame is staal één van de beste materialen. Staal van duurzaamheid heeft bewezen decennia, en kan gemakkelijk worden hersteld bij een ongeval. Alternatieve materialen zoals aluminium en koolstofvezel lichter zijn, maar hun sterkte is vergelijkbaar voor de meeste renners. De goedkoopste verscheidenheid van koolstofstaal gebruikt op mountainbikes is 1020, maar het is zeer zwaar. Tot intensivering 4130 cromoly staal is nog steeds relatief betaalbaar, en biedt een veel hogere rit kwaliteit en lange levensduur bij een veel lager gewicht.

Het vinden van de Sweet Spot

Voor onderdelen zoals derailleurs en remmen is er een sweet spot tussen duurzaamheid en prestaties in vergelijking met prijs. Meestal, geeft intensivering van de absoluut goedkoopste aanbiedingen van de fabrikant van een component naar het volgende deel van de minst dure u een goede balans. Deze onderdelen zijn iets duurder dan de basislijn aanbod omdat ze nauwkeuriger en duurzamer, en minder onderhoud algemene vergt. Sommige delen, zoals uw remhendels en een voorderailleur, vergen weinig onderhoud, dus het is OK om te gaan goedkoper. Andere onderdelen, zoals uw achterderailleur, zijn de investering waard.

Bijna nieuwe fietsen

U kunt ook een heleboel geld op uw mountainbike door gebruikte te gaan. Een paar onderdelen zoals stoelen, krukken en stuur zijn geweldig om te pick-up off van gebruikte of gebroken fietsen als een manier om geld te besparen. Uw plaatselijke fietsenwinkel kan zelfs prima gebruikte fietsen, waarmee u kunt besparen veel tegen een volledige geprijsde fiets kunnen verkopen. Pas op voor de onderdelen van de fiets die routinematig Zie mislukkingen, echter; de wielen en de aandrijving, en moeten grondig worden gecontroleerd door een professional om ervoor te zorgen dat ze zijn tot de taak.


gerelateerde artikelen