Baking Soda plakken voor Lactobacillus infecties

February 19

Baking Soda plakken voor Lactobacillus infecties

Lactobacillus, ook genoemd Lactobacillus acidophilus, is een soort normale bacteriën die in de darm en de vagina woont. De bacteriën helpen handhaven van een normaal niveau zuurgraad in de vagina. Wanneer het bedrag van de Lactobacillus in je vagina toeneemt of afneemt, kan u een infectie genoemd bacteriële vaginosis ontwikkelen. Medicatie wordt voorgeschreven bij een infectie Lactobacillus, maar huismiddeltjes, zoals baking soda, kunnen helpen uw symptomen verlichten, terwijl de geneeskunde de infectie bestrijdt.

Lactobacillus

Lactobacillus is een nuttige bacteriën die woont in je vagina. Deze spanning van bacteriën voorkomt vaginale infecties door het behoud van een gezonde zuurgraad niveau. Lactobacillus houdt ook je vagina gezond door te verhinderen dat schadelijke bacteriën groeien. Volgens «««MayoClinic.com, kan actuele Lactobacillus toe te passen op de vagina helpen bij de behandeling bacteriële vaginosis, een aandoening die gerelateerd is aan het bedrag van de Lactobacillus in je vagina.

Bacteriële Vaginosis

Bacteriële vaginosis is een type van infectie die optreedt wanneer het saldo van de bacteriën in je vagina wordt verstoord. Wanneer schadelijke bacteriën groeien en talrijker zijn dan de Lactobacillus, de goede bacteriën, ontwikkelt een infectie. Onbeschermde seks en frequente Godverdomme kunnen verhogen uw risico van het ontwikkelen van bacteriële vaginosis, omdat deze activiteiten uw normale bacteriën evenwicht kunnen verstoren. Symptomen van bacteriële vaginosis zijn dun, grijs-gekleurde vaginale afscheiding een fishy vaginale geur, vaginale jeuk, pijn tijdens geslachtsgemeenschap, branden bij plassen en vaginale bloedingen. Antibiotica zijn de voorgeschreven cursus van behandeling. Deze vernietigen schadelijke bacteriën, zodat uw lichaam in staat om een normale bacteriën evenwicht te herstellen is. Bepaalde huismiddeltjes kunnen helpen uw symptomen verlichten, maar ze zal niet uw infectie genezen.

Baking Soda

Omdat een infectie Lactobacillus de normale pH-balans van je vagina verstoort, kan zuiveringszout helpen uw symptomen verlichten door het herstel van een normale pH. Volgens het handboek van Merck, moet je je schaamlippen en de vaginale gebied zo schoon mogelijk totdat uw infectie ruimt. Naast het vermijden van het gebruik van zeep, moet u actuele behandelingen niet gebruiken tenzij je antibiotica in crème-vorm. Gebruik geen een pasta van baking soda om uw symptomen te verlichten. Voer in plaats daarvan, een bad met baking soda. Strooi baking soda in een warm bad en roer met je hand totdat het volledig is opgelost. Geniet in het bad en de baking soda kan verlichten de jeuk en pijn geassocieerd met een infectie van de Lactobacillus.

Overwegingen

Als u symptomen van bacteriële vaginosis ontwikkelt, neem dan meteen contact op met uw arts. Probeer niet voor de behandeling van een infectie Lactobacillus op uw eigen. Omdat het een bacteriële infectie, zijn antibiotica nodig om volledig je lichaam ontdoen van de infectie. Vermijd tijdens de behandeling, geslachtsgemeenschap en Godverdomme. Bacteriële vaginosis herhalingen zijn gemeenschappelijk, meldt MayoClinic.com. Gebruik bescherming tijdens geslachtsgemeenschap, geen douche en milde zeep te helpen verminderen uw risico op een toekomstige infectie.


gerelateerde artikelen