De beste busjes voor Camping

October 19

Zoekt u een bestelwagen die past bij de behoeften van uw camping. Overwegen van opties zoals kachels, koelkasten, extra opslagruimte, bedden, pop-tops en vierwielaandrijving. Oudere Volkswagen Westfalia kampeerauto's hebben wastafels, propaan kachels, een mini koelkast en een bed fold-down. Als u ontwerpen van uw eigen kampeerauto wilt, overweeg dan een busje van de conversie van GM, Ford of Mercedes.

Gemeenschappelijke valkuilen

Niet opofferen betrouwbaarheid voor een busje met extra functies, koele kleuren of een nette hoorn. Kampeerauto's kunnen u nemen om zeer afgelegen en mooie locaties, maar ze kunnen u daar ook verlaten. Alleen het kopen van een camper die heeft ondergaan een onderhoud controleren en grondige inspectie om ervoor te zorgen dat er geen mechanische problemen zijn.

Waar te koop

Voor gebruikte kampeerauto's, kennisnemen van de advertentie aanbiedingen online op sites zoals Craigslist of Autotrader. Gebruikte bestelwagens zijn veel goedkoper dan nieuwe bestelwagens, vooral wanneer u van een individu koopt. Meest gebruikte bestelwagens komen echter niet met de garanties of garanties. Nieuwe campers zijn beschikbaar op de meeste belangrijke leveranciers van de RV.

Kosten

De beste busjes voor camping kunnen overal kosten van $2000 naar $100.000. Oude Volkswagen kampeerauto's en conversie bestelauto's zijn gemakkelijk te vinden en zeer betaalbaar. De duurste busjes zijn uiterst aangepaste bestelauto's met vierwielaandrijving, aangepaste verlichting, expansieve interieurs en entertainment eenheden. Bij aankoop van een kampeerauto, overwegen de kosten van verzekering, uitgebreide garanties en voorlopige onderhoud.


gerelateerde artikelen