Hominy goed is voor jou?

February 26

Hominy goed is voor jou?

Hominy is een andere naam voor gedroogde maïs kernels, en deze gemeenschappelijke voedsel is vaak verfilmd grutten. Omdat maïs kan worden geteeld in een breed scala aan klimaten, is hominy populair in vele culturen. Hominy is ook populair omdat het kan heel voedzaam. Zoals met andere producten van maïs, is hominy rijk aan koolhydraten en laag in vet, dus het kan een gezonde toevoeging aan uw dieet.

Laag in calorieën

Een kopje hominy bevat slechts 119 calorieën. Dit bedrag is lager dan het bedrag dat sommige andere granen bieden; 1 kop witte rijst bevat bijvoorbeeld 242 calorieën. Als u overgeschakeld van het eten van 1 kop witte rijst aan één kopje hominy elke dag, zou je besparen 861 calorieën per week, genoeg om ongeveer 1/4 pond verliezen zonder te veranderen anders uw dieet.

Laag in vet

Hominy is laag in vet, waardoor het een goede keuze op vetarme diëten. Terwijl koolhydraatarme diëten populair zijn, suggereert onderzoek dat vet inname te beperken kan een doeltreffender op dieet zijn strategie. Vet is hoog in calorieën, en volgens een overzicht van het onderzoek van de mei 2001 editie van de "International Journal of obesitas en verwante metabole Disorders", vet minder vulling en bevordert een lager tarief van calorie branden dan andere voedingsstoffen. Dus, lagere vet voedsel zoals hominy kunnen wenselijk zijn aan koolhydraatarme maar vet-rijke levensmiddelen voor gewichtsverlies.

Hoog in vezel

Een ander voordeel van hominy is dat het hoog in vezel. Elk kopje hominy biedt 4 g vezel, een voedingsstof die u afvallen helpen kan omdat het stimuleert verzadiging. De vezel is belangrijk voor een aantal andere functies, zoals het ook bij het reguleren van je bloedsuikerspiegel helpt, een gezonde spijsvertering stimuleert en kan helpen bij het verminderen van uw cholesterolniveaus.

Laag suiker

Hominy kan ook zinvol zijn als gevolg van de lage suikergehalte. Elk kopje hominy biedt slechts 3 g suiker. Een lage suikergehalte is gunstig omdat teveel suiker kan tandbederf, obesitas, en volgens onderzoek van de augustus 2004-editie van "The Journal van de American Medical Association", te veel suiker kan ook uw risico op diabetes verhogen.


gerelateerde artikelen