De beste Calorie Counter horloges

May 2

De beste Calorie Counter horloges

Geen één calorie teller horloge is het beste voor iedereen. Vergelijk de verschillende kenmerken en functies, en kies een betrekkelijk nauwkeurige model dat compatibel is met uw behoeften en bevat andere hulpmiddelen die u zou willen gebruiken om te helpen bij de controle uw calorieën en fit. Een studie gepubliceerd in het "American Journal of preventieve Medicine" in 2008 vond dat mensen die bijgehouden van hun calorieën uit voedsel verloren over twee keer zoveel als degenen die dit niet doen.

Vergelijk functies

Sommige calorie-tellers in principe bijhouden gewoon uw activiteitenniveaus, op basis van uw hartslag of het aantal stappen die u nemen. Anderen omvatten een hele reeks van potentieel nuttige functies, inclusief monitoring van uw slaap en zodat u voor het invoeren van het voedsel dat je eet zodat u kunt vergelijken calorieën in versus calorieën uit. Aantal horloges geeft je direct feedback of gezondheid tips ook.

Overwegen van nauwkeurigheid

Niets van deze apparaten is perfect nauwkeurige, maar alles zal geven u een honkbalveld figuur en kunt u om te vergelijken uw activiteitenniveaus van dag tot dag, helpen u verbeteren. Ze gebruiken verschillende algoritmen om te schatten hoeveel calorieën je verbrandt. Als jij een heleboel plyometrische activiteiten, zoals springen Oefeningen of burpees, is er mogelijk een calorie tracker horloge met een hartslagmeter nauwkeuriger. De horloges die voornamelijk afhankelijk zijn GPS tracking inschrijven niet de omvang van de activiteit die u, volgens een artikel op de website van Wired uitvoert.

Vergelijk compatibiliteit

Controleren om te zien welke fitness apps en andere soorten apparaten uw calorie bijhouden horloge is compatibel met. Sommige zijn alleen compatibel met Android apparaten of iOS-apparaten, dus als u een ander type apparaat gebruikt u zal niet zitten kundig voor krijgen de volledige functionaliteit. Ook als u gebruikt een levensmiddel of oefening tracking app, koop een calorie bijhouden horloge die compatibel is met het zodat u niet hoeft te alle gegevens meerdere keren invoeren.

Overwegen van gebruiksgemak

Als u uw nieuwe fitness speeltje lastig vinden, zal het niet heel lang voordat het wind ongebruikt in een lade liggen. Oplaadbare batterijen verbeteren het gemak van deze horloges, zolang levensduur van de batterij. Andere nuttig wezenstrek opnemen resultaten die kunt u op het scherm zonder info downloaden naar een computer, en kunnend draag het horloge overal, zelfs onder de douche. Uw horloge moet ook comfortabel op je pols.


gerelateerde artikelen