Waarom moeten We zonnebrandcrème?

April 26

Waarom moeten We zonnebrandcrème?

Iedereen moet de zonnebrandcrème aan hun huid beschermen tegen schadelijke UV-stralen van de zon en zonnebrand. Gebruik zonnebrandproducten vermindert de kans op voor zonnebrand en huidkanker of maligne melanoom kan worden voorkomen. Volgens de American Cancer Society, zouden worden gediagnosticeerd met kanker van de huid en het onderzoek van kanker van de huid van de koppeling van de studies met blootstelling aan de zon op onbeschermde huid in 2009, meer dan 1 miljoen mensen naar verwachting. Drogen stralen van de zon ook voortijdig verouderen van de huid en tot rimpels leiden.

Zonnebrand

Uw huid reageert op bovenmatige zonblootstelling door draaien rood, steeds warm en licht pijnlijk aanvoelt. Ernstige zonnebrand oorzaak huid blaarvorming en peeling. De zonnestralen hebben twee soorten schadelijke UV-stralen--UVA en UVB. UVA-stralen penetreren dieper dan UVB je huid en zijn de oorzaak van vroegtijdige huidveroudering. UVB stralen zijn de primaire sunburning agent.

Zonnebrandcrème

Wilt u gebruik van een zonnebrandcrème, want het beschermt uw huid tegen UV-schade en zonnebrand. Zonnebrandmiddelen zijn over-the-counter producten die in lotions, zalven en gels en sprays komen. De sterkte van de zonnebrandcrème bescherming wordt gemeten als SPF-- of sun protection factor--die meestal varieert van 15 tot en met 45. Hoe hoger de SPF-waarde, hoe groter de bescherming. Dit is echter niet een echte lineaire relatie--een SPF van 30 is niet twee keer zo effectief als een SPF van 15.

Wanneer kan ik gebruik zonnebrandcrème

Iedereen moet zonnebrandcrème wanneer buitenshuis voor meer dan 15 minuten tussen 10.00 uur en 15.00 uur, of als ze in direct zonlicht komt door een raam (UVA-stralen passeren glas). Je moet de UV-bescherming op bewolkte dagen, te dragen.

Hoe te gebruiken

Toepassing van zonnebrandcrème 15 tot 30 minuten voordat u buiten gaat. Betrekking hebben op alle gebieden van de huid die zal worden blootgesteld aan straling van de zon. Royaal toepassen. De meeste mensen, onder wie kinderen, moet ongeveer 1 oz. van product ter dekking van de blootgestelde gebieden voldoende. Om de twee uur opnieuw. Als u zijn zwemmen, vaker toepassen.

Kinderen

Kinderen zijn met een verhoogd risico omdat ze vergeten dat u opnieuw moet zo vaak als nodig wanneer ze zijn druk spelen. Strand en meer vakanties presenteren bijzondere uitdagingen voor ouders om te controleren van zonnebrandcrème dekking op kinderen, omdat water het effect van straling vergroot. Volgens een recente studie besproken in Science Daily, had 7-jarige kinderen die vakantie op het strand een stijging van 5 procent in de huid mol--een belangrijke risicofactor in maligne melanoom.


gerelateerde artikelen