Hoe te oefenen dij Saddlebags

April 23

Met saddlebags kunt maken het een uitdaging om een paar van de spijkerbroek die goed passen te vinden. Saddlebags liggen afzettingen van vet, die zitten op de heupen en zelfbewustzijn over pronken met je onderlichaam kunnen veroorzaken. Met saddlebags kan frustrerend, maar gelukkig zijn ze niet permanent. Uitvoeren van sterkte opleidingsoefeningen die gericht zijn op het onderlichaam zal helpen u bij het ontwikkelen van de spier te elimineren saddlebags.

Stap 1

Uitvoeren van wandelen lunges om te werken de dijen en de bilspieren. Sta met je voeten samen en armen langs je lichaam met een halter in elke hand. Neem een grote stap voorwaarts met je linkervoet. Lagere je rechterknie naar de grond tot uw linker knie is bij 90 graden gebogen. Druk omhoog en neem een stap voorwaarts met je rechtervoet. Herhaal het Longeren beweging. Blijven afwisselend benen voor vier sets van 15 herhalingen. Het vergroten van de intensiteit van de oefening, houd een halter in elke hand.

Stap 2

Kant been werpt ter stimulering van de buitenste dijen uit te voeren. Sta met je voeten samen. Houd de rug van een stoel voor evenwicht. Hef je linkerbeen uit naar de kant om een hoek van 45 graden. Langzaam lager uw been naar de grond, maar laat je voet raken de vloer. Herhaal voor vier sets van 20 herhalingen aan elke kant.

Stap 3

BOSU bal kraakpanden te nemen van de quadriceps, hamstrings en bilspieren te doen. Plaats de bal op de grond met de kant van de koepel boven. Stand op de bal met je voeten gespreid schouderbreedte uit elkaar. Het uitbreiden van je armen recht voor je evenwicht. Zitten je heupen terug tot je knieën zijn gebogen op 90 graden. Knijp uw bilspieren en de dijen en drukt u op up, terug te keren naar de beginpositie. Herhaal voor vier sets van 20 herhalingen.

Stap 4

Uitvoeren van step-ups te richten op de bilspieren en de dijen. Sta voor een vlakke bank met je armen langs je lichaam. Opvoeren op de Bank met je linker voet. Je rechter voet omhoog brengen om te voldoen aan uw linkerhand. Met je rechtervoet aftreden en breng je linkervoet naar beneden, terug te keren naar de beginpositie. Overschakelen van de benen en herhaal voor vier sets van 20 herhalingen op elk been. Het vergroten van de intensiteit van de oefening, houd een halter in elke hand.

Stap 5

Verminderen uw calorie-inname en gaan 60 tot 90 minuten van krachtige cardioactiviteit drie tot vijf keer per week. Terwijl de oefening helpt, zal niet je te ontdoen van uw saddlebags met alleen oefening. Regelmatige conditietraining op beginnersniveau zal branden calorieën en hoe meer je branden, de meer vet zult u schuur van je hele lichaam, met inbegrip van je dijen. Activiteiten uitvoeren zoals elliptische opleiding, joggen of dans aerobics.

Tips

  • Bij het uitvoeren van bewegingen zoals squats en lunges, zorg ervoor om te houden van uw knieën afgestemd op je enkels om verwonding te verhinderen.

Wat die u nodig hebt

  • Stoel
  • Halters
  • BOSU bal

gerelateerde artikelen