De oefening gecompenseerd ongezond eten?

April 8

Als u krijgen in vorm wilt, is oefening de beste route u om er te komen. Als u afvallen wilt, kan oefening ook helpen door het verbranden van calorieën. Hoewel oefening compenseren ongezond eten helpen kan door verbranding van meer calorieën dan een sedentaire levensstijl, helpt gezond eten u de beste fitness resultaten. Een ongezond dieet kan uw oefeningsprogramma ondermijnen doordat u zich slaperig voelt, en het kan een verscheidenheid van gezondheidsproblemen veroorzaken.

Overzicht

Regelmatige lichaamsbeweging biedt vele voordelen voor de gezondheid, met inbegrip van helpen met het handhaven van een gezond gewicht en het voorkomen van ziekten zoals diabetes en hart-en vaatziekten. De American College of Sports Medicine adviseert volwassenen naar matig intensieve cardio oefening voor 30 minuten per dag, vijf dagen per week of krachtig intensieve cardio doen voor 20 minuten per dag, drie dagen per week om gezond te blijven. Oefening kan ook u helpen afvallen door verbranding van meer calorieën dan u verbruikt. U nood voor brandwond ongeveer 3500 calorieën-- of 500 calorieën per dag gedurende één week--te verliezen van 1 pond lichaamsgewicht.

Ongezond eten

De oefening gecompenseerd ongezond eten?

Een ongezond dieet omvat niet alle voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft en vaak voedsel dat hoog in calorieën en weinig voedingsstoffen bevat. Het is mogelijk dat het een gebrekkig dieet hoog in slechte vetten zoals transvet en verzadigde vetten, die in uw slagaders opbouwen en kan leiden tot hartaanvallen, hoog cholesterol, hoge bloeddruk en hart-en vaatziekten. Fried voedingsmiddelen, voorverpakte hapje voedsel, rood vlees, hoog-vet zuivelproducten en gebakken desserts bevatten vaak verzadigde of transvetten. Voedsel dat hoog in toegevoegde suikers--zoals frisdrank, desserts en sommige snackvoedsel en graangewassen--overstag op extra calorieën aan uw dieet zonder veel voedingsstoffen.

Dieet en lichaamsbeweging

U mei zitten kundig voor enkele van de extra calorieën uit een ongezond dieet branden door te oefenen, maar u kunt nog steeds winnen gewicht als je een heel calorierijke dieet eet. De hoeveelheid calorieën die je uit te oefenen verbrandt, is afhankelijk van uw lichaamsgewicht, de lengte van de tijd die u uitoefent, en het type en de intensiteit van de oefening. Als jij een hoge intensiteit oefening zoals lopende snel of zwemmen, bijvoorbeeld, zal je verbranden meer calorieën dan u zou lopen. Hoe je je voelt tijdens uw training wordt beïnvloed door uw dieet zo goed, en als u tekort aan voedingsstoffen zijn, bent u meer kans om gemakkelijk vermoeid, opgeblazen gevoel of ophalen van spierkrampen.

Oplossing

Eet een evenwichtige voeding rijk aan voedingsstoffen om te kijken en uw beste voelen. Je lichaam moet voldoende koolhydraten, eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen om goed te functioneren, en als je ongezond voedsel eet, u waarschijnlijk ontbreken in sommige van deze voedingsstoffen. Het Institute of Medicine adviseert gezonde volwassenen te eten van 45 tot 65 procent van de dagelijkse calorieën in de vorm van koolhydraten, 10 tot 35 percenten als eiwitten en 20 tot 35 procent als vet. Het kiezen van gezonde, onverzadigde vetten in plaats van slechte vetten zoals verzadigd vet en transvet. Kunt u onverzadigde vetten van plantaardige oliën, zaden, noten, vis en avocado's.


gerelateerde artikelen